ΝΑΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΖΙΓΓΕΡ...

Ο μεγάλος και τρανός Τζίγγερ ,η αγαπημένη οικογένεια Βαρδινογιάννη που τόσο πολύ λατρεύει τον Σύλλογο απότι φαίνεται για ακόμη μια φορά θα προσφέρει τα μέγιστα ,αυτήν την φορά στο πόλο!

Όλοι οι προπαγανδιστές μόλις μάθανε πως ο Τζίγγερ θα αναλάβει το πόλο και θα δώσει 400.000 ευρώ μιλήσανε για αναγέννηση του τμήματος απο τον πιο Παναθηναικό επιχειρηματία που υπάρχει και άλλα τέτοια ωραία. Ύστερα αφήνανε να εννοηθεί πως θα γίνουνε μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις που θα δώσουν στο τμήμα πρωταγωνιστικό ρόλο και θα διεκδικεί ακόμη και το πρωτάθλημα. Όλα αυτά βέβαια βρίσκανε και τα κάνανε ,αφού η τραγική αλήθεια ήταν πως ο Τζίγγερ ήταν ο πρώτος που εκδήλωσε ενδιαφέρον για ανάληψη κάποιου τμήματος. Τώρα γιατί το εκανε αυτό και κινήθηκε τόσο γρηγορα στην χρηματοδότηση του όλοι μπορούν να καταλάβουν. Πρώτον ,προπαγάνδα απο το πιο ευαίσθητο σημείο του Συλλόγου ώστε να πουλήσει ρομαντιλίκι και να κερδίσει έδαφος και δεύτερον η παρουσία του Νίκου Πλύτα..


Αυτές τις μέρες βγήκε στο φως της δημοσιότητας ,το πλάνο που θα στηριχτεί η ομάδα για την επόμενη σαιζόν. Ποιο είναι αυτό; Η ομάδα θα αποτελείται ΜΟΝΟ απο έλληνες και το μπάτζετ θα είναι σφηχτό και επιλεκτικό για κάποιες προσθήκες έλληνων παικτών. Αυτό σημαίνει πως οι περσυνοί ξένοι αποτελούν παρελθόν και πως το φετινό μπάτζετ στην ουσία είναι χαμηλότερο απο το περσυνό.

Θεωρείται αυτονόηο πιστεύουμε ,πως με μόνο έλληνες στο ρόστερ σου για κανένα λόγο δεν χτυπάς πρώτες θέσεις και συμβιβάζεσαι με τις μεσσαίες θέσεις. Διότι ,ούτε κάποιο μεγάλο όνομα θα χτυπήσουν απο την ελληνική αγορά. Άρα ,ότι καλό έγινε πέρυσι ,θα αποτελέσει απλά μια ευχάριστη ανάμνηση..

Ο μεγάλος Τζίγγερ που βοηθάει τον Σύλλογο και θέλει να τον κάνει πρώτο..;

Ο αντιπαναθηναικός Τζίγγερ που θα βουτήξει στην μιζέρια άλλο ένα τμημα του Συλλόγου μετά το ποδόσφαιρο..!

Αλλά δεν φταίει αυτός ,η παρουσία του οφείλεται στην απουσία όλων των υπολοίπων..

Σχόλια