Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ!


Με μεγάλη μας ευχαρίστηση διαβάσαμε πως ο υπερπαιχταράς που φέρανε το προηγούμενο καλοκαίρι οι Αγγελοπουλαίοι ,θα μας κάνει την τιμή να μας συντροφεύσει και την επόμενη χρονιά με σκοπό να τελειώσει την δουλειά που άφησε στην μέση!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ,για να καταλάβετε για τι διαμάντι μιλάμε..


"Δήλωσα και σε εφημερίδα της Ατλάντα ότι θεωρώ πως άφησα κάτι στη μέση. Το εννοώ αυτό. Όταν ήρθα πέρσι στην ομάδα είχα κάποιους στόχους που δεν επιτεύχθηκαν κι αυτό θέλω να κάνω", επισήμανε και συμπλήρωσε: "Είμαι σίγουρος ότι φέτος θα είμαι ακόμα καλύτερος γιατί έχει περάσει ένας χρόνος και ξέρω καλύτερα τα παιδιά και το τι θέλει ο κόουτς από μένα. Όλη η ομάδα θα είναι καλύτερη γιατί οι αλλαγές στο ρόστερ θα είναι λίγες κι αυτό είναι σημαντικό. Εύχομαι μόνο να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός είτε σε μένα, είτε σε κάποιο άλλο παίχτη που θα μας δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Θέλουμε και λίγη τύχη και φέτος θα είναι όλα διαφορετικά".

Άρα σύμφωνα με τον αφάνα με λίγη τύχη θα πετύχει τους στόχους του .Τώρα ποιοι είναι αυτοί ,μην ρωτάτε εμάς ,τον ονειροπώλο ρωτήστε.

Στο μόνο που μπορούμε να σχολιάσουμε είναι πως με λίγη τύχη εμείς θα πετύχουμε την απόλυτη ηδονή φέτος γιατί η περσυνή χρονιά μπορούμε να ομολογήσουμε πως είχε κάποιες ατέλειες.

Λοιπόν ,έχουμε και λέμε:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ με πλεονέκτημα του γαύρου στους τελικούς και νίκη στον 5ο αγώνα μέσα στο σεφ ΜΟΝΟ με γαύρους.

ΚΥΠΕΛΛΟ μέσα στο σεφ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ με νίκη στον τελικο ,στο παρίσι επι του γαύρου.

Και τότε θα είμαστε σε θέση να πούμε πως οι στόχοι επιτεύχθησαν. Γιατί μην νομίζετε πως ο αφάνας πιστεύει αυτά που λέει περί στόχων ,απλά την βρίσκει να τον γαμάει ο Ζοτς και σε εμάς δεν μας πέφτει κανένας λόγος!

Σχόλια