ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ...


Να πούμε την αλήθεια δεν ξέρουμε αν πρέπει να αισθανόμαστε χαρούμενοι ,επιφυλακτικοί ,δυσσαρεστημένοι ή απογοητευμένοι απο τις σημερινές εκλογές του ερασιτέχνη. Ή μάλλον την σημερινή έσχατη και αναγκαστική γενική συνέλευση.

Ευχαριστημένοι ,διότι αποφύγαμε τελικώς την εξευτελιστική λύση του πρωτοδικείου και δεν γελοιοποιηθήκαμε σαν Σύλλογος.
Επιφυλακτικοί γιατί τα σημερινά λόγια τα χουμε ξανακούσει και το μέλλον είναι πάρα πολύ αβέβαιο για το σύνολο των τμημάτων.
Δυσσαρεστημένοι που τελικά δεν περιτρυγυριζόμαστε απο επιφανείς Παναθηναικούς που γουστάρουν να χώσουν λεφτά στον ερασιτέχνη.
Απογοητευμένοι γιατί είμαστε πεπεισμένοι πως αν δεν βρεθεί χρηματοδότης για το σύνολο του ερασιτέχνη (είτε αυτός είναι ένας επιχειρηματίας ,είτε σύνολο ανθρώπων ,είτε απλός κόσμος) ,τότε η πτώση απο τον γκρεμό θα αποτελέσει γεγονός σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μπορούμε όμως να πούμε τι είδαμε σήμερα και τι συμπεράσματα βγάλαμε.

Ο Θανάσης αποχωρεί απο την προεδρία του ερασιτέχνη οριστικά και αναλαμβάνει εξολοκλήρου το γυναικείο βόλλευ. Αυτό σαν μεμονομένο νέο είναι καλό διότι θα έχει την ικανότητα να προσφέρει μεγαλύτερο μπάτζετ για την κατάκτηση του πολυπόθητου ευρωπαικού τίτλου.

Το πόλο το αναλαμβάνει ο Τζίγγερ με μπάτζετ 500.000 .Δεν νομίζουμε να είναι ικανό για πρωταθλητισμό ,ελπίζουμε όμως με σωστές κινήσεις ναυπάρχει ανοδική πορεία. Ερωτηματικό η συνεργασία Πλύτα-Τζίγγερ.

Ο Πατέρας αναλαμβάνει το μποξ με 55.000 και μπορεί να πάρει άλλο ένα τμήμα .

Δεν είμαστε καθόλου χαρούμενοι που μέσα σε αυτούς που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι ο Τζίγγερ. Τόσοι λίγοι επιχειρηματίες υπάρχουν και ο Τζίγγερ αποτέλεσε την λύση; Είναι για να κλαίμε...

Ο Βγενόπουλος ακόμη αγνοείται μαζί με τις περσυνές υποσχέσεις του. Φάνηκε μεγάος στα λόγια και πολύ λίγος στις πράξεις. Δήλωνε αγνός Παναθηναικός και ρομαντικός αλλά μάλλον μόνο αυτό δεν είναι! Ο κόσμος καλώς ή κακώς έδωσε το σύνθημα και τον αποδοκίμασε. Ακόμη μπορεί να εμφανιστεί...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ .Σίγουρα μόνο εμείς θα καταφέρναμε να μαζεύαμε τόσο κόσμο για μια γενική συνέλευση που στην ουσία δεν μπορούσαμε να επηρεάσουμε καταστάσεις με κάποια ψήφο μας αλλά επιτρέψτε μας να θεωρήσουμε την προσελευση των 1.500 ως μικρή. Δεν γίνεται για μια προπόνηση σε ματς με τον γαύρο να μαζεύεις στα μπαμ 12.000 κόσμο και σε ένα γεγονός που καθόριζε τις τύχες του Συλλόγου να είμαστε τόσοι λίγοι. ΠΟΛΛΟΙ για τους άλλους σίγουρα ,ΛΙΓΟΙ για εμάς.

Η λύση του Κίτσιου μάλλον είναι ως προσωρινή. Εγγυήθηκε στον κόσμο πως θα ανοίξει τις πόρτες του ερασιτέχνη και θα μιλήσει με όσο το δυνατόν περισσότερους επιχειρηματίες απο αύριο κιόλας .Ελπίζουμε και οι 2 υποσχέσεις του να γίνουν πραγματικότητα και να μπουν σε εφαρμογή απο αύριο.

Είδαμε όλοι και απογοητευτήκαμε πραγματικά ποια είναι τα 200 μέλη του ερασιτέχνη. ΥΠΕΡΥΦΑΝΟΙ που υπάρχουν άνθρωποι τέτοιας ηλικίας που πιστεύουν στο μεγαλείο του Συλλόγου τόσα χρόνια ,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ που είναι μόνο αυτοί ,σαν μια μικρή κλίκα. Ο κόσμος με την παρουσία του έδειξε πως υπάρχουν ακόμη ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1.500 άτομα που γουστάρουν να μπουν στον ερασιτέχνη και να βοηθήσουν. Ας κοιτάξει ο Κίτσιος να βοηθήσει τον κόσμο να μπει μέσα με τις καλύτερες συνθήκες όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Πολλές επιθέσεις μεταξύ των μελών του ερασιτέχνη. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να δούμε ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι αλλά ...ανακαλύψαμε πως υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ εμπάθειες και προσωπικές κόντρες μεταξύ των μελών.

Το ανδρικό βόλλευ και το γυναικείο μπάσκετ οδεύουν προς την καταστροφή ,αφού ακόμη κανείς δεν έχει βρεθεί να τα αναλάβει. Κατάντια..

Σταθοκοστόπουλος...σίγουρα όχι η μόνη λύση ,αλλά έχει δείξει πως αγαπάει τον Σύλλογο και πρέπει να ξαναμπει στην διοίκηση και στην προεδρία κάποιου τμήματος.


Αυτά ήταν τα βασικά της σημερινής μέρας .Τα παρουσιάσαμε κυρίως ως σκέψεις ,ελπίζουμε να βρεθούν επιχειρηματίες γιατί αλλιώς τα πραγματα για κάποια τμηματα θα γίνουν πάρα πολύ δυσκολα .

Το σίγουρο είναι ένα ,όσοι ήρθαν σήμερα στον Τάφο θα αγάπησαν και θα πόνεσαν τον Σύλλογο περισσότερο!

Σχόλια