TO MEΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ


Μην περιμένετε να γράψουμεγια κάποιου είδους διεθνή αναγνώριση ή κάτι σχετικό. Το μεγαλείο του Συλλόγου που υπηρετούμε ,η τρέλα και η έμπνευση που μας δίνει αυτό το τριφύλλι ,όλη η μαγεία που υπάρχει στο πράσινο χρώμα την διαβάσαμε μέσα σε μια πρόταση ,ενός μαχητή της ζωής.


Ο Πασχάλης Σταθελάκος ,ο οποίος αγωνίστικε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου με παιδιά με αναπηρία ,έκανε κάτι το οποίο μας γέμισε τις καρδιές μας και καταλάβαμε πως υπάρχουν και άλλοι τρελοί που γουστάρουν και ζουν για τον Σύλλογο.

Ο μάγκας αυτός λοιπόν μίλησε στα www.prasinanea.gr και μέσα σε μια πρόταση ,τα είπε όλα!

«Είμαι Παναθηναϊκός και θα είμαι ό,τι κι αν συμβεί. Είμαι υπερήφανος για αυτό και θα είμαι πάντα.Άλλωστε ποιος είμαι εγώ; Ένας από τα τόσα εκατομμύρια Παναθηναϊκών»!

Αυτή η πρόταση εκτός ότι μας κάνει υπερήφανους που έχουμε τέτοιους μάγκες για αδέλφια μας ,μας δίνει ερέθισμα και για κάτι άλλο.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. είναι ο μεγαλύτερος Σύλλογος στην Ελλάδα και απο την ίδρυση του προβάλλει το αθλητικό ιδεώδες . Αν και όλοι μας γνωρίζουμε τα προβλήματα του Ερασιτέχνη ,πρέπει να δημιουργηθούν αντίστοιχα τμήματα που να προπονούν τέτοιους μάγκες και να εκπροσωπούν τον Σύλλογο στους αγώνες. Και είμαστε σίγουροι πως θα μας κάνουν πολύ πιο περήφανους απο κάποιους άλλους.


ΥΣ: Ένα μεγάλο μπράβο στα www.prasinanea.gr που προβάλλει τέτοια θέματα ,αν και για πολλούς θα ήταν...αντιεμπορικά. Με την αντικειμενικότητα και την σωστή επιλογή θεμάτων ,μέχρι στιγμής έχει κερδίσει τον σεβασμό μας. Και επειδή γνωρίζουμε πως ανήκουν στον κ.Βγενόπουλο ,θελουμε να τον προτρέψουμε να μπει στον ερασιτέχνη και να φτιάξει αντίστοιχα τμήματα.

Σχόλια