NA ZHΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!


Περιμέναμε πολύ καιρό την σημερινή μέρα ,το σημερινό πρωτοσέλιδο ,το τελυταίο αντίο! Η μεγαλύτερη χαρά που μας έδωσε ο κ.Γκότζος ήταν η σημερινή ,που είδαμε την πιο βρώμικη εφημερίδα να κλείνει και να αφήνει για...λίγο τον Σύλλογο να ανασάνει! Βεβαια η ιστορία αγάπης με τον κ.Γκότζο δεν τελειώνει εδώ μιας και το team του θα εκδόσει καινούρια εφημερίδα απο τις επόμενες κιόλας εβδομάδες.


Το σημερινό πρωτοσέλιδο αναμφίβολα ήταν συγκινητικό αλλά όχι ικανό να λυπηθούμε μια εφημερίδα που έκανε τον πιο ύπουλο πόλεμο στον Σύλλογο ,που ήταν η εφημερίδα της οικογένειας και εξυπηρετούσε απροκάληπτα τα συμφέροντα της και προσπαθούσε με πολλές μεθόδους -ειδικά πέρυσι- να διασπάσει τον κόσμο σε χίλια κομμάτια ,ώστε να μην υπάρχει ενότητα ,άρα και δύναμη.

Δυστιχώς τα πρώτα χρόνια λειτούργησαν παραπληνητικά ή αν θέλουμε να είμαστε ακριβοδίκαιοι η derby είχε μια πολύ σωστή στάση ως προς τα τότε ζητήματα και σε καμία περίπτωση δεν έφτανε τα σημερινά όρια γελοιότητας .Όμως το φιάσκο της ριζούπολης λειτούργησε ως η απαρχή μιας νέας πολιτικής στην εφημερίδα. Ξαφνικά η εφημερίδα υπερασπιζόταν μέχρι τελικής πτώσεως κάτι απίθανες μεταγραφές που γινόντουσαν στην ομαδα και μόλις η χρονιά φαινόταν χαμένη άρχιζε να τρώε προπονητές και παίκτες ώστε να αποπροσανατολίσει τον κόσμο απο τον πραγματικό υπεύθυνο της κατάστασης αυτής ,την ιδιοκτησία δηλαδή. Aυτή η κατάσταση άργησε να προκαλέσει την συσσωρευμένη αντίδραση του απλού κόσμου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ αλλά όλοι πέρυσι κατάλαβαν πόσο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ εφημερίδα ΔΕΝ είναι η derby και πόσο ρουφιάνοι είναι τα μεγάλα της κεφάλια.

ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ DERBY ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΟΥ ΕΧΘΡΟ

ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕΙ ,ΜΑΣ ΕΝΩΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΥΠΟΥΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Δυστιχώς μαθαίνουμε πως το team της derby θα κυκλοφορήσει με άλλη ονομασία και όλα τα σχετικά. Ο πόλεμος ενάντια στους εσωτερικούς εχθρούς συνεχίζεται οπότε ΟΛΟΙ να είμαστε σε εγρήγορση!!

Σχόλια