MHN TO KOYΡΑΖΕΤΕ ΟΜΩΣ...


Πως η ΠΡΑΣΙΝΗ είναι των Γιαννακόπουλων είναι γνωστό ,αρά αναμενόμενη και η στάση της σε θέματα που εμπλέκουν τα αδέρφια και τον Δημήτρη. Επίσης το θέμα με τον ερασιτεχνη προφανώς και χρειάζεται προώθηση για να καταλάβει όλος ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ κόσμος τι γίνεται με τα ερασιτεχνικά τμήματα. Ότι αγαπάμε τα αδέρφια είναι επίσης γνωστό και δεν χρειάζεται ανάλυση .


ΟΜΩΣ με τέτοια πρωτοσέλιδα όπως το χθεσινό ,μας βάζουν σε σκέψεις και αναρρωτιόμαστε αν υποτιμάνε την νοημοσύνη μας και μας περνάνε για ζώα. Η στάση της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ,να θεοποιεί τον Θανάση ,να ρίχνει ευθύνες στους πάντες (σωστά τις ρίχνει αλλά τις κάνει με πολύ λάθος τρόπο) και να μην αναφέρει τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ερασιτέχνης είναι απίστευτα λάθος και μας εξοργίζει διότι προσπαθεί να περάσει γραμμή στον ανυποψίαστο αναγνώστη.

ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ,υπεύθυνος για την σημερινή κατάντια στον ερασιτέχνη είναι ο Θανάης ,όπως υπεύθυνος είναι και για την κάθε επιτυχία που προσφέρει στον Σύλλογο.

Ας κοιτάξει ο Θανάσης να δει πως θα γίνει η καλύτερη η κατάσταση και ποιους επιχειρηματίες πρέπει να εμπιστευτεί και ας αφήσει στην άκρη τον εγωισμό του και τον φόβο μην αγαπήσει κάποιον άλλο ο κόσμος.

Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟ!

Σχόλια