KAI EΠΙΣΗΜΑ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ!


Με μια σύντομη ανακοίνωση η παε γνωστοποίησε την λύση της συνεργασίας της με τον Γκούμα .Έτσι ο παίκτης αποτελεί πλέον παρελθόν και μαζί του φευγουν και όλα τα κακά που αναπαρήγαγε στην ομάδα.

Τις προηγούμενες μέρες δεχτήκαμε κάποια mails που μας ρωτάγαν γιατί βγάζουμε τόσο μένος για τον συγκεκριμένο παίκτη ,ενώ δεν έχει προκαλέσει ποτέ του ιδιαίτερα.


Η απάντηση μας είναι απλή .ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αμφισβητεί οτι ο Γιάννης Γκούμας είναι Παναθηναικός ,κανείς δεν αμφισβητεί πως έφαγε όλη την βρωμιά της παράγκας και στιγματίστηκε ,οπως και κανένας μας δεν ανναρωτιέται αν πόνεσε με τις απώλειες των τίτλων αυτά τα χρόνια. ΟΜΩΣ για όλα αυτά υπάρχουν κάποιες παράμετροι που είναι πολύ σημαντικές να τις γνωρίζουμε όλοι.

Ο Γιάννης Γκούμας όπως είπαμε στιγματίστηκε όλα αυτά τα χρόνια ,με αποτέλεσμα το παιχνίδι του και όλη του η νοοτροπία να είναι μίζερη και να μην έχει πνευμα νικητή. Ευθύνεται κατα πολύ για την φυγή προπονητών ,αφού ειδικά στην περίπτωση του Μουνιόθ ,η αγωνιστική του ανυπαρξία ήταν καίρια για να διώξει τον προπονητή. Φέτος όμως αποκαλύφθηκε και το χειρότερο ! Ο παπαγάλος που όλοι αναρρωτιόμασταν τα τελευταία χρόνια ,αποκαλύφθηκε με τον τρόπο του .Οι δηλώσεις του μετά το ματς με την ιντερ στο οακα ήταν απαράδεκτες για έναν επαγγελματία πο θέλει να ισχυρίζεται πως αγαπάει την ομάδα ,ενώ ήμασταν στην αρχή μιας καινούριας προσπάθειας.

Ίσως να μην πρέπει να τον κατακρίνουμε τόσο αλλά η ουσία είναι οτι αποτελεί παρελθόν για την ομάδα και αυτό μας χαροποιεί. Όλα τα άλλα είναι για να χουμε να λέμε..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/6/09 9:19 π.μ.

    Καλημέρα σας.Λοιπόν εγώ είμαι βοριοελλαδίτης ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑΣ.Και τυχαίνει ο Γκούμας να έχει εξοχικό εδώ. Σε μερικές από τις συζητήσεις που κάναμε παλιότερα εμάς μας έδειχνε ότι πονούσε πάρα πολύ για την κατάντια της ΟΜΑΔΑΣ μας.Και μάλιστα μία από τις ΑΤΑΚΕΣ του ήτανε έχει πολλά καβούρια αυτή η οικογένεια.Για αυτό μάλλον δεν ξέρετε και πάρα πολλά για τον ΓΚΟΥΜΑ.Απλά κάτι πρέπει να γράψετε και εσείς.Είναι ντροπή κατά την άποψη μου να μιλάμε έτσι για τον ΒΑΖΕΛΟΦΡΟΝΑ ΓΚΟΥΜΑ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδερφέ ,πρώτον δεν είμαστε και δεν απευθύνεσαι σε βάζελους ΑΛΛΑ σε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ.

    Κατα δεύτερον ,άσε κι εμάς να ξέρουμε λίγα πράγματα παραπάνω για τα περίεργα που έκανε τα τελευταία χρόνια.

    ΕΠΑΝΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ πως κανείς μας δεν αμφισβητεί πως αγαπούσε και πονούσε την ομάδα ,αλλά με την συμπεριφοά του τα τελευταία χρόνια μόνο κακο έκανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου