H MEΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ...


...μέχρι την επόμενη!!

Ίσως είναι βαρύς ο τίτλος αλλά αν βάλει κανείς στην ζυγαριά την αναλογία ονόματος ,ποδοσφαιρικής αξίας ,εμπειρίας και ηλικίας τότε όλα καταλήγουν σε αυτό το συμπέρασμα. Ο Σισέ είναι ο μεγαλύτερος παίκτης που έρχεται ποτέ στην Ελλάδα .Μια κίνηση που τονώνει απίστευτα το πρεστίζ του Συλλόγου και ανοίγει διάπλατα την πόρτα να έρθουν και άλλοι παικταράδες.

Ήμασταν απο τους πρώτους που φοβηθήκαμε και το εκφράσαμε και γραπτώς .ΕΥΤΥΧΩΣ όλα δείχνουν πως μπαίνουν στον σωστό δρόμο και το βασικότερο με τις ευλογίες του προπονητή ,αφού όλες οι κινήσεις είναι επιλογές του.

Ο Πατέρας έδειξε με αυτήν την κίνηση το όραμα του για τον Σύλλογο και είμαστε σίγουροι πως ακόμη μια βόμβα αντιστοιχων μεγατόνων θα σκάσει τις επόμενες μέρες. Μεταγραφές που συνδιάζουν κινήσεις εντυπωσιασμού και ουσίας!

Εμείς απλά περιμένουμε το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και την λήξη της με εμάς κατακτητές των πάντων!


ΥΣ: Η φωτογραφία δανεισμένη απο το gazzetta.gr για να γουστάρουμε!

ΥΣ2: Κατσουράνης ,Λέτο ,Σισέ μέσα σε 2 μέρες. Τέτοιες κινήσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα μαζεμένες δεν έχουν ξαναγίνει απο την μεγάλη οικογένεια των Βαρδινογιάννηδων.

ΥΣ3: Κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ η μεταγραφή ...Για να βγουν οι γνωστοί μαλάκες να μιλήσουν για μπάτζετ και λοιπές παπαριές.

ΥΣ4: Την άποψη μας για τον Λέτο την εκφράσαμε. Καλώς ή κακώς αλλά έτσι είναι.

Σχόλια