ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΗ ,ΕΤΣΙ;;


Η κατάσταση στον ερασιτέχνη δυστιχώς έχει ξεπεράσει τα όρια του επικύνδινου και δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να φανταστούμε τις επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν.

Μπαίνουμε στην διαδικασία να συγκεκριμενοποιήσουμε τα κατηγορώ μας ..


Κ.ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ πέρυσι δώσατε υποσχέσεις ,είπατε πως θέλετε να συνεισφέρετε στον ερασιτέχνη ,δώσατε συγκεκριμένα νούμερα και το μόνο που κάνατε στην ουσία είναι να λέτε μεγάλα λόγια!

Μπήκατε στην παε ,διαλύθηκε η πεκ στα καπάκια και μαζί όλες σας οι υποσχέσεις; Έτσι συμπεριφέρεστε εσείς σε κάτι που αγαπάτε και βλέπετε ρομαντικά;

Και η τραγική ειρωνεία είναι ,πως δεν έχουμε πάραπονο μόνο απο τον Βγενόπουλο αλλά και όλους τους Παναθηναικούς που βγήκαν πέρυσι κατα καιρούς και προσπάθησαν να μπουν στην παε. Και ΔΥΣΤΙΧΩΣ όπως φαίνεται όλοι τους επιζητούν την διαφήμιση και δεν κοιτάνε τον Σύλλογο..

Γιατί αν θέλανε να μπουν με την ίδια πόρωση στον ερασιτέχνη όπως στην παε ,τότε θα μιλάγαμε για πολύ μεγάλα πράγματα αλλά δυστιχώς όλα αυτά είναι μια ουτοπία..

ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΦΕΤΟΣ ΗΡΘΕ ΞΑΝΑ Η ΩΡΑ ΜΑΣ ,ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ,Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ,ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ..

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΠΛΑ ΚΡΙΜΑ ;;

ΟΠΟΥ-ΟΠΟΤΕ-ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ,ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΙΖΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!


ΥΣ: Τελικά στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ πλανήτη ,πάντα κάτι πρέπει να πηγαίνει στραβά...και αυτήν την φορά έχει στραβώσει ότι το χειρότερο του Συλλόγου..

Σχόλια