ΒΑΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ...;

Έγινε η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ για το βόλλευ και η κλήρωση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί βατή. Πέσαμε με τις Περούτζια ,Φριντρισχάφεν και Γιαστρεμπζσκι (ονόματα είναι αυτά; ).

Εκτός της Περούτζια η οποία είναι και το απόλυτο φαβορί ,οι άλλες 2 είναι στα μέτρα μας και με σοβαρές εμφανίσεις τις έχουμε. Η Γερμανική όπως θα θυμάστε πριν 2 χρονάκια είχε πάρει την συγκεκριμένη διοργάνωση ,οπότε δεν είναι κάποια τυχαία ομάδα.


Έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές απο το τέλος της χρονιάς πως πρωταρχικός στόχος για εμάς είναι η ομάδα να κυριαρχήσει στην Ελλάδα και να κάνει σερί πρωταθλημάτων ,τα οποία είναι αναγκαία μετά τα εγκλήματα των τελευταίων ετών. Αυτό όμως δεν σημαίνι πως παραιτούμαστε απο οποιαδήποτε προσπάθεια για ευρωπαικη διάκριση . Εφόσον μπορούμε και φανεί στην πορεία πως έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε κάτι καλό ,τότε πρέπει να παλέψουμε για όσο πιο ψηλά γίνεται.

Η ομάδα έχει δυναμώσει με τις μεταγραφές που έχει κάνει και αυτό που περιμένουμε ,είναι του χρόνου να δούμε μια ισσοροπημένη και σοβαρή ομάδ απου σε κάθε παιχνίδι θα έχει πνεύμα νικητή.


ΥΣ: Το θέμα του γηπέδου ακόμα στον αέρα είναι...Μην βρεθούμε προ δυσσάρεστων εκπλήξεων .

Σχόλια