Ε...;


Βγήκε λέει σήμερα ο Λέτο και δήλωσε πως κατα 90% του χρόνου θα παίζει σε εμάς .Η ΠΑΕ το διέψευσε αλλά όπως και να χει όταν βγαίνει ο ίδιος παίκτης και κάνει τέτοιες δηλώσεις δεν γίνεται να εκθέτει τόσο πολύ το όνομα του και να μπλέκει το όνομα του σε μεταγραφικά παζάρια.


Δήλωσε πως έρχεται σε εμάς ,αν και η επιθυμία του είναι να συνεχίσει για τους πούστηδες. Είναι καλός παίκτης ,κατέχει το άθλημα αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις οι ποδοσφαιρικές ικανότητες μπαίνουν -τουλάχιστον για εμάς- σε δεύτερη μοίρα. Δεν νοείται να πας να πάρεις έναν παίκτη ,που δηλώνει εξαρχής πως θέλει να παίζει στους άλλους. Μαγκιά του ,ξεκαθαρίζει εξαρχής την θέση του αλλά ΔΕΝ θέλουμε να τον δούμε με το τριφύλλι στο στήθος.

Δεν ζούμε σε εποχές ρομαντισμού και το έχουμε αποδεχτεί και το χουμε βιώσει στο πρόσφατο παρελθόν. Τα συναισθήματα καθορίζονται απο τα λεφτά ΑΛΛΑ ελπίζουμε στην παε να ξενέρωσαν με τις δηλώσεις του ,όσο κι εμείς και να σταματήσουν τις όποιες κινήσεις έχουν κάνει.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/6/09 4:50 μ.μ.

    Oti 8a kanei thn omada xeirotera apo oti einai dn sas noiazei re paidia, oti 8a 8elei mia balla monos tou sot ghpedo....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου