ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ...

Γράψαμε και στο προηγούμενο άρθρο πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να μπούμε στην διαδικασία να κρίνουμε τις μεταγραφικές μας κινήσεις και όλα τα σχετικά μέχρι να δούμε την ομάδα και τα αποκτήματα μας στο γήπεδο. Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχουν ούτε μεταγραφικές κινήσεις ,ούτε αποκτήματα. Χθες είχαμε τον Μέλπμεργκ ,σήμερα τον Ενχελααρ...


Βασικά βιώνουμε μια περίεργη κατάσταση ,αφού δεν γνωρίζουμε στο ελάχιστο για ποιους κινούμαστε ,ποιους πραγματικά θέλουμε και τι κινήσεις έχουν γίνει. Απλά ξέρουμε πως υπάρχουν λεφτά να δαπανηθούν και μάλλον οι αρμόδιοι δεν γνωρίζουν τον τρόπο. Έχουμε φτάσει την 21 Ιουνίου ,ξεκινάει η προετοιμασία και η μόνη μεταγραφή είναι ο Καντέ ,που είναι αγνώστων στοιχείων. Είπαμε πως έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και δεν το αναιρούμε απλά η όλη κατάσταση μέχρι στιγμής δεν μας εμπνέι ούτε αισιοδοξία ,ούτε σιγουριά.

Απο την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο γνωρίζουμε πως δεν έχουμε άμυνα ,απο τον Ιανουάριο υπήρχαν διαβεβαιώσεις πως φτιάχτηκε scouting team και ξέρουμε ποιους θέλουμε και όμως...μέχρις σιγμής ακόμη τίποτα.

Σήμερα μιλάνε για τον Σισέ ,αύριο δεν ξέρουμε και εμείς για ποιον. Είμαστε οι πρώτοι που κατακρίνουμε τα μμε για τις ανακρίβειες που γράφουν αλλά τα ονόματα και οι εν λόγω προσεγγίσεις που γράφονται ,παίρνουν -οι περισσότερες- γραμμή και συγκατάθεση απο την ίδια την παε.

Οι φετινές περιπτώσεις των Κρουζ και Ενχελααρ μας βάζουν σε υποψίες για την εικόνα που δίνουν οι εκπρόσωποι μας στον μεταγραφικό τομέα ,στους εκάστοτε μάνατζερ. Δεν γίνεται ο Κρουζ ,35 χρονών ,να του προσφέρουν ΤΑ λεφτά ,να μην έχει κάποια αντίστοιχα καλή πρόταση και να σου ζητάει τα διπλάσσια . Ή απλά σε δουλεύει ή σε έχουν περάσει για μαλάκα και νομίζουν πως οι περυσινές δωρεές τύπου Μελίσση ,Χριστοδουλόπουλου και Κλέυτον θα συνεχιστούν και φέτος.

Δεν γίνεται να θεωρείς κλεισμένο έναν παίκτη και την επομένη να σου λέει πάω αλλού και να σε αφήνει ξεκρέμαστο. Δείχνει πως δεν σέβεται αυτούς με τους οποίους έκλεισε την συμφωνία και κατ επέκταση τον Σύλλογο.

Θέλουμε πολύ να πιστέψουμε πως όλα αυτά είναι κακές συμπτώσεις αλλά ο χρόνος περνάει ,δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική μεταγραφή και αυτή είναι η ουσία...

Σχόλια