ΠΕΡΙ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ...


Πριν λίγες μέρες μάθαμε πως ενδιαφερόμαστε για τον Μέλμπμεργκ ,τον αμυντικό της Γιουβέντους .Δεν θα κρυφτούμε πίσω απο το δάχτυλο μας και να πούμε πως δεν χαρήκαμε. Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσσης κσι έχει αγωνιστεί (όχι ως αλλαγή της αλλαγής...) σε ένα απο τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Σήμερα μάθαμε πως τον απέκτησε ο γαύρος. Ίσως να ήταν παιχνίδια των μάνατζερ ,των δημοσιογράφων και ο παίκτης να μην ήταν ποτέ τόσο κοντά όσο μας παρουσίαζαν.


Δεν θέλουμε να χρυσώσουμε το χάπι ,ούτε να το παίξουμε υπεράνω και να πουλήσουμε γαύρικη νοοτροπία ,δηλαδή να συμπεριφερθούμε ως πρόβατα. Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να κάνουμε και κάποιες δεύτερες σκέψεις που είναι απαραίτητες ώστε να κατανοήσουμε πλήρως την κατάσταση. Ο Τεν Κάτε βγήκε μετά την κατα κάποιο τρόπο επισημοποίηση του παίκτη απο τον γαύρο με σκοπό να ηρεμίσει τους οπαδούς μας και να ξηγηθεί. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα δήλωσε και με μια ανάλυση ποδοσφαιρική που έκανε ,τον εν λόγω παίκτη δεν τον θέλαμε όσο το παρουσιάζαν τα μμε. Επίπλέον έκανε σαφές πως θα αποκτηθούν μέγαλοι παίκτες που θα ταιριάζουν απόλυτα με το στυλ ομάδας που θέλει να φτιάξει.

ΕΜΕΙΣ απο την πλευρά μας αυτο που έχουμε να πούμε είναι πως εξαρχής έχουμε δηλώσει οτι θέλουμε την ομάδα να την φτιάξει ο Τεν Κάτε και να πάρει αυτούς που πιστεύει πως θα μας οδηγήσουν στην κορυφή. Ύπάρχουν διαβεβαιώσεις πως λεφτά υπάρχουν ,πως όλα βαίνουν καλώς και βάση προγραμματισμού ,πως θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει . Αυτο φυσικά δημιουργεί τις ανάλογες απαιτήσεις απο εμάς και ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ βάσει αποτελεσμάτων.

Δικαιολογίες ΔΕΝ υπάρχουν. Ο,ΤΙ μεταγραφή και να γίνει δεν θα κριθεί .Απλά θα περιμένουμε τον επόμενο Μάι να είμαστε πρωταθλητές .Αν δεν γίνει αυτό ΟΛΟΙ τους θα είναι υπεύθυνοι και δικαιολογία καμία. Για να είμαστε ξεκάθαροι και σωστοί.

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΑΝ ΔΕΝ...τότε η υπομονή μας θα μετατραπεί σε οργή.

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ


Τέλος τα επικοινωνιακά παιχνίδια παίζουν τον ρόλο τους ,αλλά στην συγκεκριμένη φάση που βρισκόμαστε και με ένα νταμπλ τα τελευταία 14 χρόνια ,αυτό που θέλουμε είναι η ουσία και μόνο.



ΥΣ: Μην διαβάζετε πρωτοσέλιδα και...αποκλειστικά!! Κάνουν κακό στον εγκέφαλο και στην νοημοσύνη!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/6/09 10:00 μ.μ.

    SIMFONOS STO NA MIN DIAVAZO SXOLIA ALLA OXI SIMFONOS STO NA XALANE METAGRAFES GIATI KANOUME PAZARIA. PREPEI EPITELOUS NA KSODEPSOUME GAFRA KAI ME TO PARAPANO. EN ANAMONH LOIPON.......P.S. DEN GOUSTARO KRUZ, MELBERG GIATI EXO KSANADEI AYTO TO ERGO. FERTE PAIXTES ME PROOPTIKH NA GINOUN SIMAIES MAS. OXI STIS EFIMERES MALAKIES TOY PARELTHONTOS. GIAMIETE O THRILOS KAI O PEIRAIAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAI O KOKKALHS......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/6/09 10:51 μ.μ.

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΓΚΕΣ,ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ.Η ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ Η ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/6/09 11:09 μ.μ.

    "Ο,ΤΙ μεταγραφή και να γίνει δεν θα κριθεί"
    Πριν τον δούμε εννοείς. Έλα ντε όμως που οφείλουμε γιατί αν δεν μιλήσουμε από τώρα για κάποια πράγματα αργότερα θα είμαστε 2 φορές μαλάκες;
    Θυμάστε τον μέγα Κονσεινσάο; 2 χρόνια παλτό στην Τουρκία και εμείς τον περιμέναμε ως κορυφαία μεταγραφή. Ε! Σκουροφαγωμένο παλτό και στην Ελλάδα λοιπόν.
    Πιέζουμε κύριοι, για να μπώ και στην ουσία, τον Σισέ να έρθει; Ωραία. Θυμάστε κύριοι τα σοκαριστικά ατυχήματα που έχει πάθει; Όχι ε; Και όμως τότε τα είχαμε δει όλοι στην Ευρώπη γιατί τότε ήταν κορυφαίος παίχτης και όλα τα φώτα πέφτανε πάνω του.
    Αν δεν τα είχατε δει, ορίστε:
    http://www.youtube.com/watch?v=L8GlTl2uJuw
    http://www.youtube.com/watch?v=o5LFqJOj03k
    Και τα δύο πόδια χωρίς να τον ακουμπήσουν. Τι σκατά. Οστεοπόρωση έχει;
    Έναν τέτοιο πάιχτη θα φέρουν και δεν θα αντιδράσουμε από πριν; Όχι κύριοι αυτά τα κάνουν μόνο οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι που τότες μέρες δεν το έχει αναφάρει κανείς αυτό το όντως σοκαριστικό γεγονός.
    Δεν είμαστε γαύροι κύριοι. Δεν ζητάμε ονόματα για να πάρουμε μπλουζίτσες. Μπλούζες παίρνουμε και με τον Νίνη. Δεν είμαστε πεινασμένοι από συνταξιούχες φίρμες. Ποιότητα στο ποδόσφαιρο μας θέλουμε και μετά τίτλους. Γιατί αν βάλουμε τους τίτλους πρώτα θα θυμίζουμε γαύρους που παίρνουν τα 12 στα 13, τα 13 στα 14 κλπ. Πρωταθλήματα που δεν τα κερδίζουν αυτοί αλλά που τα χάνουμε εμείς.
    Πρέπει λοιπόν να πάψουμε να χαϊδεύουμε αυτιά. Θα λέμε, θα φωνάζουμε, θα γκρινιάζουμε και να είναι σίγουροι ότι όταν θα δούμε άξια αποτελέσματα να έρχονται θα αλλάξουμε βιολί και θα επικροτούμε. Είμαστε Παναθηναϊκοί γιατί είμαστε λογικοί με κρίση, αλλά όχι μαλάκες γαύροι που τρώνε ότι μαλακία τους πασάρει η αθλητική αυριανή (Πρωταθλητής).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι σωστοί είστε ,όλοι τα ίδια πράγματα λέμε και θέλουμε.

    ΔΕΝ μας ενδιαφέρει αν θα ρθει το πρώτο ή το δεύτερο όνομα ,δεν μας νοιάζει -στην παρούσα φάση- να παίξουμε επικοινωνιακά παιχνίδια με τον γαύρο και να κερδίσουμε τις εντυπώσεις.

    ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ,ΔΗΛΑΔΗ ; ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Να έρθουν παίκτες που θα μας οδηγήσουν στην κορυφή. Ποιοι θα είναι αυτοί δεν μας νοιάζει ,το αποτέλεσμα θέλουμε (...και χρειαζόμαστε επειγόντως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/6/09 2:08 μ.μ.

    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ:ΠΩΣ ΔΩΘΗΚΑΝ
    ΠΕΡΣΙ 2,5 ΕΚ. ΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΗ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ!!! ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ & ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ JUVE
    OTI TON AΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΛΥΝΑΜΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
    ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΝΙΠΑΛΟ!!!!!
    ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΛΑΘΟΥΣ!
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΑΠΛΕΣ...ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/6/09 12:57 π.μ.

    Η μιζέρια μας έχει φάει. Πάει ο Αντωνίου να πάρει παίχτες από ομάδες σαν τη Γιούβε και τη Ρεάλ και χαλάνε οι μεταγγραφές επειδή προσπαθεί να γλιτώσει πενατροδεκάρες. Το αποτέλεσμα: κοντεύει Ιούλιος και δεν έχουμε κάνει ούτε μία μεταγραφή της προκοπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου