ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ...


Λίγο πολύ όλοι θα διαβάσατε τις δηλώσεις που έκανε χθες ο Νίκος Λυμπερόπουλος και την απάντηση του στην ερώτηση αν θα πήγαινε ποτέ στους υποανάπτυκτους. Καλώς ή κακώς ο Λύμπε στην ομάδα αγαπήθηκε και δέχτηκε κριτικές όσο λίγοι. Έζησε για τα καλά στο πετσί του ,τι πάει να πει παράγκα και άφαντη διοίκηση. Μπορούμε να του χρεώσουμε πως έπαιζε μόνο τις χρονιές που έληγε το συμβόλαιο του ,μπορούμε να του ρίξουμε ευθύνες για την...πολυδιαφημησμένη ελληνική κλίκα στην ομάδα.


ΟΜΩΣ κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ συναισθήματα του και την αντρίκια στάση που κράτησε μετά απο την ...φυγή του. Σίγουρα όλοι θα θυμάστε πως ο Λύμπε περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή την ομάδα να του κάνει μια πρόταση για να μείνει ,μια πρόταση που δεν ήρθε ποτέ και έφυγε απο την ομάδα ύστερα απο 8 χρονια παρουσίας. Επίσης όλοι θα θυμόμαστε την πρώτη φορά που έπαιξε αντιμέτωπος μαζί μας στην νέα σμύρνη και το πρώτο γκολ που μας έβαλε στην λεωφόρο που δεν το πανηγυρισε.

Όποτε έπαιξε ενάντια μας ,κρατούσε μια σωστή στάση και έδειχνε πως μας σεβόταν. Όχι την διοίκηση αλλά τον κόσμο. Και όποτε μίλησε με διάθεση να κατακρίνει καταστάεις έριξε ευθύνες σε αυτούς που διοκούν τον Σύλλογο. Για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και τον κόσμο του πάντα λέει τα καλύτερα.

Έτσι και χθες η απάντηση τυ ήταν κατηγορηματική ,πως δεν θα πήγαινε ποτέ στους γαύρους ελέω ριζούπολης. Έστω και αν ο μόνος λόγος είναι αυτός (που δεν είναι ,ο λύμπε μισεί τους γαύρους.) δείχνει ο τυπάς πως σέβεται πάνω απόλα τον εαυτό του και δεν ξεχνάει. Σε αντίθεση με τους Νικοπολίδη και Κωνσταντίνου που έγλειψαν όσο δεν πάει ,αυτούς που τους έκλεβαν για χρόνια.

Τώρα θα μας πείτε τι μας ενδιαφέρουν οι δηλώσεις ενός παίκτη που έχει φύγει απο τον Σύλλογο εδώ και 6 χρόνια. Μας ενδιαφέρει διότι τον θεωρούμε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ κι ας έχουν μπει πολλοί στην διαδικασία να το αμφισβητήσουν..

Σχόλια