ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ...


Δυστιχώς όπως φαίνεται η υπόθεση με τον Τάφο του Ινδού ο κόσμος την πέρασε στο ντούκου και η ομοσπονδία σε συνεργασία με τον γαύρο πετύγχανε αυτό που θέλανε. Με το που τελείωσε η σαιζόν ο κ.Προσαλίκας ανακοίνωσε πως Λεωφόρος τέλος .Οι λόγοι αναγκαστικής αποχώρησης μας ήταν απόλυτοι αλλά φαίνεται πως δεν τηρούνται για όλους τα ίδια μέτρα.


Κ.Προσαλίκα είστε σίγουρος πως ΟΛΑ τα γήπεδα των ομάδων που αγωνίζονται στην α1 πληρούν τις προυποθέσεις και μόνο ο Τάφος ήταν το πρόβλημα;;

Το περίεργο είναι ότι μόλις ο γαύρος πέτυχε τον σκοπό του με το γήπεδο ,λίγες μέρες μετά ακούστηκε έντονα πως το τμήμα τους βαράει διάλυση. Για άλλη μια φορά αποδικνύεται πόσο μεγάλο κόμπλεξ υπάρχει με τον Σύλλογο.

Όμως τα προβλήματα δεν τελειώνουν εδώ. Η διοίκηση το χει πάρει απόφαση πως ο Τάφος ας τελείωσε και δεν ευελπιστούμε να κάνουνε καμία προσπάθεια περί αναίρεσης της συγκεκριμένης απόφασης ,αφού όλοι τους κοιμούνται και περιμένουν το ΔΣ του ερασιτέχνη για να ξανακαπαρώσουν τις θέσεις τους.

Δεν γνωρίζουμε αν έχουνε γίνει κάποιες πρώτες κουβέντες με γήπεδα στο κέντρο της Αθήνας αλλά κακές σκέψεις τριγυνάνε πάνω απο το κεφάλι μας. Όπως φαίνεται το να βρεις διαθέσιμο γήπεδο στην Αθήνα δεν αποτελεί και το πιο εύκολο πραγμα και οι Δήμοι που διαθέτουν χώρους ,για δικούς τους λόγους δεν είναι θετικοί στο να μας τους παραχωρήσουν. Και δεν φοβόμαστε μήπως και μείνουμε χωρίς γήπεδο ,η Γλυφάδα εκεί είναι και (ξανα)περιμένει...

Και ένα τέτοιο σενάριο ούτε που θέλουμε να το σκεφτόμαστε..


ΥΣ: Και στο αντρικό βόλλευ μια απο τα ίδια ,παίκτες κλείνουμε ,γήπεδο όμως ακόμη στο περίμενε είμαστε.. Και ο χρόνος μπορεί ναι φαίνεται πολύς μέχρι την έναρξη της νέας σαιζόν αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ λίγος.

ΥΣ: Και επαναλαμβάνουμε...η Γλυφάδα εκεί είναι και περιμένει...και μετά άντε πάλι με τα ίδια..

Σχόλια