ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ...


Απότι φαίνεται οι Αγγελοπουλαίοι για ακόμη ένα καλοκαίρι θα κάνουν μεγάλες μεταγραφές ώστε η ολυμπιακάρα να επιστρέψει στην κορυφή. Την κορυφή που της την στερούν οι...γκρίζοι λύκοι (για να μην ξεχνιόμαστε..). Οι αθεώφοβοι λοιπόν δεν σεβαστήκαν καθόλου τα μυαλά μας αλλά κυρίως τα μάτια μας και άρχισαν τις βόμβες. Πάρκερ,Χόλντεν ,Ρακόσεβιτς ,Ζήσης ,Γλυνιαδάκης για αρχή..


Όπως όλα δείχνοην η ολυμπιακάρα πάει για μεγάλα πράγματα του χρόνου και οι εφημερίδες θα το σπρώξουν όσο μπορούν και γίνεται. Δυστιχώς μας περιμένει μεγάλο καλοκαίρι με...βαριά πρωτοσέλιδα. Τα ονόματα που θα ακούσουμε στην συνέχεια ,σίγουρα θα μας προσφέρουν περισσότερο γέλιο απότι τα σημερινά..

Πάντως για να είμαστε δίκαιοι ,την πιο σωστή στάση την κρατάει σήμερα ο πρωκταθλητής που έχει βάλει τις σωστές προτεραιότητες. ΠΡΩΤΑοι παραμονές των μπορούση και πρίντεζη και μετά όλα τα υπόλοιπα. Εμείς θα προσθέταμε και αυτήν του γιαννάκη. Είναι κρίμα να φύγουν τέτοια διαμαντάκια..


ΥΣ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ blog είμαστε και σίγουρα οι αναφορές μας στον γαύρο είναι αρκετές. Δυστιχώς έτσι πρέπει να γίνεται μιας και βλέπετε όλοι πως ξεκινάει η προπαγάνδα για την νέα χρονιά .Πάλι γράφουν ονόματα γιατί τέτοια είναι η γραμμή και πάλι στο τίποτα θα μείνουν. Είπαμε εξαρχής πως οποιαδήποτε μορφή προπαγάνδας δεν θα μένει κάτω απο το χαλί.

Και θέλετε να το πάμε παραπέρα; Το θράσσος των μμε ξεπερνάει τα όρια αφού απο σήμερα βρήκανε θέμα για να δημιουργήσουν προβλήματα και θεωρίες συνομωσίας. Ο Σάρας στον γαύρο..

Οι κινέζοι λένε πως μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις .Εμεις θα συμφωνήσουμε και θα αρκεστούμε στην παρακάτω φωτογραφία για να μην ξεχνάνε κάποιοι...

Σχόλια