ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...











Αυτή η χρονιά και τι δεν είχε ,εκπλήρωσε όλες τις πράσινες φαντασιώσεις μας και πετύχαμε το απόλυτο. Πρωτάθλημα ,Κύπελλο και Ευρωπαικό και σε όλα αυτά πρωταγωνιστικό ρόλο να έχει η ολυμπιακάρα του Παναγιώτη!!

ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΓΚΙΚΟ TRIPLE CROWN ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ!!


Τι να πούμε και σε τι να πρωτοαναφερθούμε;; Στο γήπεδο το ξέρουμε τόσα χρόνια πως όσο έχουμε τέτοια διοίκηση ,τέτοιο προπονηταρά και τέτοιους παικταράδες δεν πρόκειται να μας ξεφεύγει κανένας εγχώριος τίτλος και πως στην Ευρώπη πάντα θα διεκδικούμε την πρωτιά. Γαύρος δεν υπήρχε στο γήπεδο ,απλά ήρθε για να παιχτεί αγώνας στα πλαίσια της φιέστας του πρωταθλητή Ευρώπης.

Μέσα σε όλα είχαμε και το μεγάλο αντίο του κορυφαίου αρχηγού που πέρασε ποτέ απο τον Σύλλογο ,με τις κατακτήσεις του να υπερβαίνουν κατα πολύ αυτές των αντίπαλων σωματείων.

Το οακα ΤΟΣΟ τίγκα δεν θυμομάστε να το έχουμε ξαναδεί ,δεν υπήρχε ούτε ενα κενό κάθισμα ,ούτε ελάχιστο κενό στους διαδρόμους ,ήταν παντού γεμάτο!!

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ,ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ !!


ΥΣ: Έχουν ειπωθεί πολλά μετά το ματς ,όρεξη να χετε να διαβάζετε. Stay tuned στο blog μας ,θα ανεβαίνουν όλο το βράδυ κείμενα..

ΥΣ2: Φωτογραφίες και βίντεο για να γουστάρουμε!!

Σχόλια