ΠΡΟΣ troktiko :ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

Ο χαρακτηρισμός ίσως και να είναι βαρύς αλλά μάλλον αυτός είναι και ο πιο κατάλληλος .

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ είστε ένα blog που απλά ενημερώνει. Όπως δεν παίρνετε κάποια θέση για τα πολιτικά δρώμενα ,έτσι ουδέτεροι είστε και στα αθλητικά. Ή τουλάχιστον πρέπει να είστε ή να έχετε ενημερώσει εξαρχής το κοινό σας πως είμαστε γαύροι και δεν γραφουμε αντικειμενικά.


Επειδή λοιπόν καλώς ή κακώς έχετε πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα ,τα ψέμματα σας και η προπαγάνδα σας αναπαράγεται γρήγορα και εύκολα.

Μετά τον τελικό του γυναικείου βόλλευ βγήκατε και αρχίζατε να κράζετε τις αθλήτριες μας που φορέσανε τις μπλούζες που ΑΠΛΑ γράφανε μια ατάκα που δεν διαβαζότανε και δεν γινότανε αντιλιπτή στον απλό κόσμο. Εσείς βγήκατε ,το καταδικάσατε για το καλό του αθλητισμού και άλλα τέτοια ωραία. Προτρέψατε μάλιστα και τον αθλητικό δικαστή να πάρει μέτρα γιατί έτσι...ο κόσμος φεύγει απο τα γήπεδα και ο αθλητισμός χάνει το νόημα του.

ΣΗΜΕΡΑ όμως για τις δηλώσεις του ακριβοπληρωμένου σας αφάνα τσιμουδιά έτσι; Ότι δήλωσε πως ήταν ...λάθος το timing που οι κάφροι σας πετάξανε αντικείμενα και πως έπρεπε να τα πετάξουν με το τέλος του ματς...; Αυτό προφανώς ανήκει στο αθλητικό ιδεώδες και στον πολιτισμό που προάγει η ολυμπιακάρα σας έτσι;;

Δεν θα μπαίναμε καν στην διαδικασία να σας αποστείλουμε το συγκεκριμένο άρθρο αλλά μας ενοχλεί που το παίζεται αντικειμενικοί και αναπαράγετε προπαγάνδα στον κόσμο που σας διαβάζει.


ΥΣ: Για να μην μιλήσουμε για την προσπάθεια σας να περάσετε πως χάσατε ελέω διατησίας...

Σχόλια

  1. kai emeis edw http://mypanathinaikos.blogspot.com/
    tous ta xwnoume

    to exoun parakanei

    paidia OLA TA PANATHINAIKA BLOGS prepei na tus kseskisoume..

    to exoun parakanei,einai XEIROTEROI apo PRWKTATLHITH sthn propaganda

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου