TO ΨΕΜΑ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ) ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ



Το τσούξιμο και την ξενέρα που θα τρώγανε πολλοί ,μετά το break της Πέμπτης το ξέραμε ,τις δικαιολογίες περί ...γκρίζων λύκων τις γνωρίζαμε εξαρχής ,όμως αυτο που συμβαίνει απο χθες σε όλα τα...αντικειμενικά και μη μμε δεν έχει προηγούμενο! Αν προσπαθούσαμε να καλύψουμε όλα τα συμβάντα που έχουν συμβεί απο χθες δεν θα τελειώναμε ποτέ. Εφημερίδες ,ίντερνετ ,τηλεόραση ,ραδιόφωνα έχουν απαξιώσει στον ΜΕΓΙΣΤΟ βαθμό την νίκη μας ή μάλλον έχουν προσπαθήσει με όλες τους τις δυνάμεις να απαξιώσουν το αποτέλεσμα της Πέμπτης στα μάτια του κόσμου αλλά με το κόμπλεξ που βγάζουν καρφώνοντε!


Ε λοιπόν πιστεύαμε πως τα είχαμε δει όλα αλλά μάλλον ο Ύψιστος μας κρατούσε μια έκπληξη. Η εφημερίδα της Μακεδονίας-Θράκης αφιέρωσε πάνω στο πρωτοσέλιδο της χώρο ,για ένα άθλημα που παίζει και οι ίδιοι να μην ξέρουν πως παίζεται. Και με περίσσιο θράσσος ,τολμάνε να παρομοιάσουν το μπάσκετ μας με το ποδόσφαιρο του γαύρου.

Πρέπει αυτός που το γραψε ή πολύ κομπλέξας να ναι ή πολλά κιλά μαλάκας. Στην δεύτερη περίπτωση συγχωρείται αλλά πρέπει και κάποιος να του πάρει την πένα..

Πως γίνεται κάποιος νορμάλ άνθρωπος να συγκρίνει τα δύο αυτά τμήματα;; Με ποια λογική;; Λέτε πως και τα δύο έχουν την εύνοια της διαιτησίας. Ποια;; Το μπάσκετ είναι υπόδειγμα αθλητικού τμήματος ,έχει κατακτήσει 5 ευρωπαικά ,σαρώνει τις εγχώριες κούπες με τρόπο εμφατικό χωρίς να επιτρέπει αμφισβήτηση ,διαθέτει τον μεγαλύτερο προπονητή της ευρωπης -τουλάχιστον- ,αποτελείται απο παίκτες αστέρες του παγοσμίου μπάσκετ και η ιδιοκτησία έχει ρίξει εκκατοντάδες εκκατομύρια ευρώ τόσα χρόνια.

Απο την άλλη υπάρχει το ποδοσφαιρικό τμήμα του γαύρου που τρώει κάθε χρόνο ευρωπαικές ξεφτύλες ,που δεν έχει καταφέρει να πάει μια φορά στα ημιτελικά παρόλο που αγωνίζεται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ στο champions league ,που οι προπονητές του είναι οι περισότεροι τυχάρπαστοι ,οι παίκτες του είναι ως επ το πλείστον μέτριοι και που την εγχώρια...κυριαρχία την ξεκίνησε με χειρουργεία κατακριτέα απο ΟΛΟ τον κόσμο και συνεχίζει με το ίδιο στυλ να παίρνει τα πρωταθλήματα.

Για να μην ξαναμπούμε την διαδικασία να σας υπενθυμίσουμε ,να πάτε να δείτε όλοι σας τα βήματα του ρώσου που προηγήθηκαν του φάουλ (;;) του Σάρας και τα γκολ φάουλ του αφάνα στο τελευταίο 5λεπτο!!

Κανονικά το ψέμα θα έπρεπε να διώκεται ποινικά γιατί η ασσυδοσία πολλές φορές είναι η χειρότερη μορφή προπαγάνδας και δεν σταματιέται εύκολα.


ΥΣ: Και μετά αναρρωτιέστε γιατί σας απουκαλούν όλοι γαύρους του βορρά...

ΥΣ: Θα περάσει κι αυτό ,μην ξενερώνετε τόσο πολύ!

Σχόλια

  1. Στη τελικη, η Ευρωπη ειναι τα παντα για μια ομαδα. Και στα 2 αθληματα ο ΠΑΟ υπερεχει. Αν ηταν χουντας στο μπασκετ, τοτε δε θα χε 5 αστερια, θα ταν οπως ο γαβρος στη μπαλα: καρπαζοεισπρακτορας.

    Απο κει και περα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου