THN ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΣΤΕΨΗ





Δυστιχώς δεν έλαβε τέλος σήμερα το πρωτάθλημα και θα έχουμε μια μικρή παράταση μέχρι την Δευτέρα ,οπού στις 21:30 στο οακα με 20.000 προσκεκλημένους η ομαδάρα μας θα σηκώσει το 30ο πρωτάθλημα και θα κάνει έτσι το δεύτερο triple crown.


Ίσως τα πράγματα να ήρθαν έτσι ώστε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης να γράψει τον επίλογο της ένδοξης καριέρας του όπως του αρμόζει και οι φίλοι του Συλλόγου να διοργανώσουν άλλο ένα τρελό πάρτυ κατακτώντας την 503η κούπα .

Αγωνιστικά η ομάδα μας δεν έπαιξε όπως μπορούσε και έκανε πάρα πολλά λάθη ,τόσο στην αρχή ,όσο και στο τέλος με τα δύο συνεχόμενα λάθη του Νίκολας .Απο την άλλη υπήρχε ένας γαύρος που ήταν με την πλατη στον τοίχο και τα έδινε όλα για την νίκη. Με βάση αυτά τα δύο ,όλοι μας καταλαβαίνουμε πως σε ένα τέτοιο ματς ΑΝ οι ομάδες όπως λέγεται ήταν ισοδύναμες ο γαύρος έπρεπε να μας πάρει με διαφορά .Αυτό για να καταλάβουν όλοι πόσες κλάσσεις ανώτεροι είμαστε απο τους υποανάπτυκτους.

Δεν θα μπούμε καν στην διαδικασία να μιλήσουμε για διαιτησία ,αν και μπορεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στα φάουλ και στις βολές που δώθηκαν (ένα στοιχείο που πάντα στήριζαν την χρόνια προπαγάνδα τους οι γαύροι..). Αλλά δεν θα το κάνουμε διότι θεωρούμε πως πρώτα εμείς χάσαμε το ματς με τα πολλά λάθη μας.

Είχαμε επίσης την ατυχία να μην είμαστε σε κανένα σημείο του αγώνα εύστοχοι απο τα 6.25 και με τους Νίκολας,Πέκοβιτς και Τσαρτσαρή σε άσχημη βραδιά.

Όλα αυτά όμως δεν αποτελούν για κανένα λόγο ,αφορμή να μιζεριάσουμε ή να ψάχνουμε για αιτίες και τα σχετικά. Διαθέτουμε μια ομαδάρα με παίκτες αστέρια και πολύ μεγάλο προπονητή και είμαστε κάτι παραπάνω απο σίγουροι πως το κορυφαίο τμήμα που έβγαλε ποτέ η Ελλάδα θα διακεδάσει την Δευτέρα με τους γαύρους.

Τέλος ,ελπίζουμε οι υποανάπτυκτοι να ανοίξουν πάλι το μεγάλο τους στόμα ,γιατί τις συνέπειες τις είδαν την προηγούμενη Δευτέρα. Σεμνά και ταπεινά να έρθουν να χάσουν.


ΥΣ: Οι γαύροι το ξέραμε χρόνια πως είναι ζώα και βλάκες αλλά σήμερα ξεπεράσανε πάλι τα όρια του ανθρώπινου νου. Στην αρχή με ένα σύνθημα που μιλούσε για κατάκτηση του ευρωπαικού και συνηθήζουν να το λένε τα τελευταία 2 χρόνια ,ασχέτως αν δεν είχαν ποτέ καμία ελπίδα ,ασχέτως αν απόψε παίζανε με τον ίδιο τον πρωταθλητή Ευρώπης. Ύστερα ...Διαμαντίδη σε γαμάμε...ποιοι;; Ο υπεραικταράς όλα αυτά τα χρόνια σας έχει ταράξει στους βιασμούς και έχετε το θράσσος και μιλάτε;; Και τι καταφέρατε ;Τον εκνευρίσατε και σας έβαλε στα καπάκια4 επιθέσεις. Και τον μπριζώσατε για την Δευτέρα ,κακό στην ομάδα σας κάνατε..

ΥΣ2: Ο τύπος που βάζει τις μουσικές στα καλάθια είναι απλά θεούλης. Ακούσατε όλοι το...we are the champions...ε νταξει κάπου εκεί τελειώνουν όλα.

ΥΣ3: Την Δευτέρα θα πάνε όλα όπως πρέπει ,ΕΜΕΙΣ σαν οπαδοί να φερθούμε ανάλογα και αν μπορούμε να προλάβουμε ενέργειες που θα βλάψουν την ομάδα μας!

Σχόλια