MEΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ,ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ


Δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε σε κάτι που μας τράβηξε -ευχάριστα σίγουρα- την προσοχή και είμαστε σίγουροι πως όλοι το αντιλήφθηκαν.
Όταν ήρθε η ώρα της απονομής ,όπως ήταν αναμενόμενο την κούπα θα σήκωνε ο ενεργός αρχηγός του Παναθηναικού Δμήτρης Διαμαντίδης μιας και είχε πάρει το βάπτισμα του πυρός απο τον προκάτοχο του στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Όμως την ώρα που φωνάζανε τον Μήτσο να παραλάβει το τρόπαιο αυτός φώναζε τον Φράνκι και απαιτούσε να το σηκώσουν μαζί όπως κι έγινε. Μια εικόνα ιδιαίτερα συγκινιτική και σίγουρα πολύ όμορφη.

Αυτη η κίνηση μας υπενθύμησε για ακόμη μια φορά πόσο μεγάλος άνθρωπος είναι ο Διαμαντίδης και πόσο σέβεται μερικά πράγματα. Ο Αλβέρτης είναι η σημαία της ομάδας ,ο άνθρωπος που έχει ταυτιστεί με τον Σύλλογο και που έχει λάβει μέρος σε όλες τις ευρωπαικές κατακτήσεις .Ο Διαμαντίδης το σεβάστηκ αυτό και τον κάλεσε να σηκώσει και αυτό το τρόπαιο στο τελείωμα της καριέρας του.

Πολλοί έχουν χαρακτηρίσει τον Μήτσο ως τον επόμενο Αλβέρτη και ΙΣΩΣ όχι άδικα .Εμείς ελπίζουμε να εξελιχθούν τα πράγματα έτσι και να θαυμάζουμε τον Δημήτρη Διαμαντίδη με την πράσινη φανέλα για τα επόμενα τουλάχιστον 10 χρόνια. Ένας παίκτης με τρομερές δυνατότητες ,ένας αντισταρ ,ένα παίδι low profile ,συνετός και πάνω απολα καλος ανθρωπος!

Εμάς αυτή η κίνηση που έκανε χθες το βράδυ μας εξέπληξε ευχαριστα και μας κάνει να νιώθουμε ευτυχείς που έχουμε αυτόν τον παικταρά αρχηγό της ομάδας μας!

Σχόλια