H ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ...


...άλλο ένα πρωτοσέλιδο του Φιλάθλου με θέμα την...αποχώρηση του Ανδρέα Βγενόπουλου!
Δηλαδή με μερικά πράγματα δεν ξέρουμε πως πρέπει να αντιδράμε ,να γελάμε ή να κλαίμε;
Γιατί η κατάσταση πλέον δείχνει άρρωστη ,ο πόλεμος συνεχίζεται αμμείωτος και η λάσπη που πέφτει στην ομάδα ατέλειωτη και δυσβάσταχτη.

Τον έχει σαν αποκλειστικό πως μετά την ανακοίνωση του ,δήλωσε στην εφημερίδα πως αποχωρεί απο την ομάδα. Και επειδή εμείς απο την πλευρά μας ,γνωρίζουμε πως κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα ,αναρρωτιόμαστε ...μήπως αλλοίωσαν τα λόγια του Βγενόπουλου για να βγάλουν θέμα; Γιατί να δήλωσε πως αποχωρεί ,δεν θα το αποκάλυπτε σε μια τηλεφωνική συνομιλία μιας αναξιόπιστης εφημερίδας.

Πιο κάτω αναφέρει πως κάνει επίθεση σε Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλο. Για την επίθεση στην οικογένεια τα είπαμε και εμείς μαζί του! Καμία ενότητα δεν κλονίζεται με τις σχέσεις των Βαρδινογίαννιδων και των υπόλοιπων μετόχων. Αλλά την επίθεση στους Γιαννακόπουλους που στο καλό την ανακαλύψαν;; Εκεί που τους συνχαίρει για την ευρωπαική κατάκτηση και προτρέπει την παε να μοιάσει στο διοικητικό στυλ της καε που διοικοούν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι;;

Δηλαδή μερικά πράγματα είναι για να τρελένεσαι και να χτυπάς το κεφάλι σου..

ΑΝ ο κ.Βγενόπουλος όντως μίλησε στον Φίλαθλο και ο ρεπόρτερ αλλοίωσε τα λόγια του ή παρερμήνευσε κάποια πρόταση του ΤΟΤΕ ο μοναδικός υπεύθυνος είναι αυτός και κανείς άλλος. Δεν νοείται να βγαίνει τέτοιο πρωτοσέλιδο απο υποτιθέμενη αντικειμενική εφημερίδα κι ενώ πολλά καίρια ζητήματα ακόμη εκρεμούν .

Και αναφερόμαστε σε μια εφημερίδα που απο το καλοκαίρι που επιτεύχθη η συμφωνία για την πολυμετοχικότητα ,ως αγαπημένο της θέμα για τα πρωτοσέλιδα έχει διάφορες συγκρούσεις μεταξύ μετόχων και άλλα τέτοια. Και η ζημιά που κάνει είναι μεγάλη καθώς όταν αναπαράγεται ένα ψέμα και μια υπόθεση ,το κακό που δημιουργείται πολλαπλασιάζεται χωρίς λόγο.

Ευθύνη προφανώς υπάρχει και στον Ανδρέα Βγενόπουλο ΑΝ όντως μίλησε μαζί τους ,καθώς η συμπεριφορά και ο στόχος της εφημερίδας είναι ξεκάθαροι. Ασκούν συνεχή προπαγάνδα και είναι μεγάλο ατόπημα βασικός μας μέτοχος να τους δίνει τροφή για σχόλια.

Όπως και να χει κι επειδή γνωρίζουμε πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει απο τον Σύλλογο ,αύριο να πάρει θέση ,να διαψεύσει το πρωτοσέλιδο και αν χρειαστεί να προβεί και σε μήνυση για συκοφαντία ώστε να σταματήσει αυτό το ύπουλο παιχνιδάκι.

Τέλος ,ο κ.Βγενόπουλος καλά θα κάνει να ξανασκεφτεί αν θέλει να ανοίξει μάχη με τους Βαρδινογιάννηδες ή να συνεχίσει τα επικοινωνιακά τρικ. Ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ γνωρίζει πως δεν θέλει την οικογένεια στον Σύλλογο ,όπως και ξέρει πολύ καλά πως κουράζεται απο όλα αυτά τα παιχνιδάκια με δηλώσεις στις δηλώσεις .

Σχόλια