GAME OVER



Mέσα σε όλη την θριαμβευτική κατάσταση που βιώνουμε ,σήμερα το πρωί μάθαμε ένα νέο που το πειμέναμε πολύ καιρό. Η εφημερίδα της οικογένειας Βαρδινογιάννη ,του Δελλατόλα και του κ.Γκότζου αναστέλλει την λειτουργία της στο τέλος του Μαίου λόγω...

Τον λόγο δυστιχώς δεν μάθαμε αλλά μπορούμε να κάνουμε τις υποθέσειςμας. Την προηγούμενη εβδομάδα ο κ.Βγενόπουλος λέγεται πως άσκησε βέτο να κλείσει η εφημερίδα και απείλησε με αποχώρηση απο το πολυμετοχικό σχήμα. Η δικαιολογία της στάσης του; Ότι η εν λόγω φυλλάδα κάνει κακό στον Σύλλογο αφου καλλιεργεί και συντηρεί ένα νοσηρό κλίμα ,είδικα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και δημιουργεί προβλήματα απο το πουθενά.

Μιλάμε για την εφημερίδα που τόσα χρόνια δικαιολογούσε όλα τα κακά της ομάδας ,πάντα έριχνε ευθύνες στους εκάστοτε παίκτες ,προπονητές και στον κόσμο. Ποτέ δεν έφερε προ των ευθυνών του τον Τζίγγερ και την οικογένεια ,εξυπηρετούσε συμφέροντα των Βαρδινογιάννηδων ,έκανε πόλεμο (ειδικα πέρυσι) στον κόσμο ,γένναγε διχόνοιες απο το τίποτα με μοναδικό στόχο να αποπροσανατολίζει τον κόσμο.

Κάποιοι λένε πως κλείνει για οικονομικούς λόγους...ποια; Η Derby; Που συντηρείτο τόσα χρόνια απο το κράτος με επιχορηγήσεις και διαφημήσεις που ήταν δυσανάλογες με την κυκλοφορία της;;;

Απλώς η εξήγηση που δίνουμε είναι μια ,απλή και απόλυτα λογική. Η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν προάσπιζε πλέον τα συμφέροντα της οικογένειας ,αφού η γελοιότητα και το επίπεδο που είχε φτάσει ,αποτέλεσαν αφορμή να ξυπνήσει κι ο απλός κόσμος με αποτέλεσμα να μην την αγοράζει. Αποτελούσε πλέον μέσο χλευασμού και δεν ήταν εφημερίδα του Παναθηναικού. Με το πολυμετοχικό σχήμα η μπάλα χάθηκε ,ο Κώστας δεν ήξερε ποιον να αρχίζει να πρωτογλύφει ,ποιους να στήσει και που να κάνει προπαγάνδα. Η οικογένεια κατάλαβε πως πλέον μόνο δυσφήμηση της κάνει η ύπαρξη της και έτσι η απόφαση πάρθηκε και η πιο σιχαμερή εφημερίδα θα αποτελέσει παρελθόν και τό μόνο που θα μας την θυμίζει θα είναι τα γελοία πρωτοσέλιδα της.

Όσο για τους εργαζόμενους θα μας επιτρέψεται να μην δείξουμε τον παραμικρό συναισθηματισμό αφού αυτα τα χρόνια ούτε αυτοί δείχνανε ,δεν σεβάστηκαν τον κόσμο και δημοσίευαν ένα σωρό ψέμματα.


ΥΣ:Κρίμα γιατί αλλιώς ξεκίνησε η εφημερίδα και αλλιώς κατέληξε. Κάπου στην Ριζούπολη χάθηκε η μπάλα...

ΥΣ2: Ο Μπαινοβγενόπουλος σε έβγαλε μια για τα καλά Κωστάκη...

ΥΣ3: Τελικά σε αυτήν την γαμημένη πορεία που εκφράσαμε την πίκρα μας πόσοι ήταν ; 6 ή 8 χιλιάδες;;

ΥΣ3:Ρε τι γίνεται...

Σχόλια