ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ...


Εκτός άφησε τον μεγάλο Παναθηναικό και...ρουφιάνο της ομάδας ο Τεν Κάτε για το σημερινό ματς με την Λάρισα. Με αυτόν τον τρόπο του έδειξε πως τον τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες μιας και το στοματάκι του το άνοιγε πολύ .Απότι φαίνεται ο Γιαννάκης ο Γκούμας δεν σεβάστηκε την ομάδα που τον έκανε άνθρωπο και τον σεβάστηκε και το προηγούμενο καλοκαίρι ανανεώνοντας του το συμβόλαιο. Δεν την σεβάστηκε καθόλου και με τον τρόπο του έδειξε ,πως μόνο προβλήματα είχε σκοπό να της δημιουργήσει. Βλέπεις όταν ο προπονητής δεν σου κάνει τα χατήρια και δεν είναι η πουτάνα σου ,αρχίζει η διαδικασία του ..ξηλώματος ώστε να φαγωθεί και απο την νέα σαιζόν καινούριος ..


Έτσι λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια ο κ.Γκούμας και επιβιώνει στην ομάδα ,μιας και οι παρουσίες του δεν είναι τίποτα το τρομερό και αξιοζήλευτο. Ένας μέτριος και μίζερος παίκτης που αντιπροσωπεύει πλήρως αυτό που λέμε καιρό τώρα ,πως η ομάδα έχει κατακάθια Βαρδινογιαννισμού. Και να μας είχε χαρίσει και καμία κούπα ,πάει στο διάολο..

Η αρχή έγινε ,ο Τεν Κάτε έδειξε πως κρατάει τον λόγο του και δεν φοβάται να τελειώνει με ήδη...τελειωμένους! Αυτο και μόνο δείχνει πως επιτέλους στον πάγκο υπάρχει ένας άνθρωπος σοβαρός με προσωπικότητα. Για αυτό οι Βαρδινογιανναίοι θα προσπαθήσουν να τον φάνε αύριο ,για αυτό οι υπόλοιποι θα πρέπει να τον κρατήσουν στην ομάδα μιας και μην ξεχνάμε πως για να παρθεί απόφαση χρειάζεται η έγκριση απο τα 2/3 του ΔΣ.


ΥΣ: Γίαννης Γκούμας οε οε οε...

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου