EΠΙΤΕΛΟYΣ ΝΕΥΡΟ!


ΑΝ ΚΑΙ η Λίανα Κανέλλη είχε κρατήσει πολύ λάθος στάση στην περσυνή...εξέγερση του κόσμου του Παναθηναικού και είχε κάνει απαράδεκτες δηλώσεις κατα καιρούς (υπέρ της οικογένειας κτλ) ,σήμερα οφείλουμε να παραδεχτούμε πως η τηλεφωνική της παρέμβαση σε πρωινή εκπομπή ήταν πολύ σωστή και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ!


Όπως είχαμε ενημερώσει απο χθες το βράδυ ,οι γαύροι ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα αναπαρήγαγαν την προπαγάνδα περι φάουλ του Γιασκεβίτσιους στην τελευταία φάση και όλα τα κανάλια θα το έπαιζαν απο το πρωί. Έτσι κι έγινε και ευτυχώς σε αυτήν την γελοιότητα που συμβαίνει απο το πρωί ,έκανε τηλεφωνική παρέμβαση η Κανέλλη και είπε τα πράγματα ως είχαν και τους υπέδειξε να παίξουν σιγά-σιγά το βίντεο και να δουν τα βήματα που είχε κάνει ο Παπαλουκάς πριν το φάουλ. Εκεί βέβαια το βουλώσανε μιας και δεν το περίμεναν .

Δυστιχώς το έχουμε πει πολλές φορές ,τα μμε γαυροκρατούντε και οι δικοί μας που βρίσκοντε σε αυτούς τους χώρους ,το παίζουνε υπεράνω και δεν απαντάνε στην καθημερινή προπαγάνδα που υπάρχει ενάντια του Συλλόγου μας. Όλοι οι επωνυμοι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ πρέπει να μην είναι τα καλά παιδάκια και να έχουν συμπεριφορά σαν της Κανέλλης και να τους ξεμπροστιάζουν κατάμουτρα!!

Σχόλια

  1. Συμφωνω. Το χουμε παρακανει που ημαστε καλοι. Ας ειχαμε κι εμεις ολα τα μμε στη τσεπη, να ξερνανε οι γαβροι με τη δικη μας σκοπια κι ολα θα ηταν πριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου