EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ..


Η σημερινή μέρα μας επιφύλασσε ένα θετικό νέο σχετικά με το ανδρικό βόλλευ. Η διοίκηση έπραξε σωστά (όχι όμως και γρήγορα...) και κράτησε τον Αγκάμεζ για άλλα δύο χρόνια ,αυξάοντας κατα πολύ (και δίκαια) τις απολαβές του.

H oμάδα καλώς ή κακώς θα πρέπει να χτιστεί γύρω απο τον Κολομβιανό άσσο ,αλλά με όχι ελπιδοφόρους παίκτες .Χρειαζόμαστε παίκτες με εμπειρία και μεγάλη κλάση που να μπορούν να κάνουν την διαφορά ανα πάσα στιγμή. Οπότε τώρα περιμένουμε κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση .Περιπυώσεις δυνατές υπάρχουν προς Ιταλία μεριά και είναι αν μη τι άλλο αρκετά εφικτές. Διάθεση να υπάρχει..


Επόμενη κίνηση λέγεται πως θα είναι αυτή του Σμαραγδή και ακούγεται πως είναι ήδη κλεισμένος. Μακάρι γιατί είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην θέση του για Έλληνα παίκτη. Βέβαια είδατε μερικές φορές πόσο πουτάνα είναι η ζωή..Πριν 2 χρονάκια τον είχαμε αφήσει να φύγει επειδή τον θεωρούσαμε περιτό και τον είχαμε ως τρίτη αλλαγή και τώρα τον ζητάμε σαν απαραίτητη βασική λύση. Όπως και να χει καλώς να μας έρθει..

Βέβαια όλες αυτες οι κινήσεις γίνοντε ,χωρίς ακόμη να ξέρουμε ποιος θα είναι ο χρηματοδότης του τμήματος και ο πρόεδρος του. Ακούγεται πλέον το όνομα του Βλάσση αλλά μην περιμένετε πολλά...


ΥΣ: Όπως γίνεται αντιληπτό του χρόνου το πρωτάθλημα θα παιχτεί με τον γαύρο ,αφού ο ηρακλής πλέον πάσχει απο ρευστότητα..

Σχόλια