ΑΛΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΠΟ ΔΩ!


Eίχαμε τα χθεσινά του Νικολακόπουλου ,σήμερα στο οπισθόφυλλο της score (συμφερόντων τράγκα...derby...) είχαμε ένα άρθρο ενός...Νταγιάκου που μόνο απο την φάτσα του καταλαβαίνει κάποιος τι έχει τραβήξει σε όλη του την ζωή.


Αυτός ο...υποτίθεται δημοσιογράφος στην μέση του παραλληρήματος του (γιατί άρθρο αυτό το πράγμα δεν λέγεται..) που διακατεχόταν απο αισθήματα κόμπλεξ απέναντι στον Σύλλογο μας ,ανέφερε χωρίς καμία δεύτερη σκέψη την ατάκα "πράσινη πουστιά" ,αφήνοντας μας μαλάκες. Μετά λοιπόν τις εκκλήσεις του Νικολακόπουλου σε ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ αντικειμενικό site ,διαβάσαμε και αυτό σε εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας. Δηλαδή αν το επάγγελμα του εισαγγελέα ασκείται ακόμα ,ας βγει κάποιος να τους μαζέψει γιατί το κακό έχει παραγίνει.. Να ρίχνουν βαρύτατεςκαμπάνες σε συνθετικά ξέρουν ,σε βωμολοχίες και εκκλήσεις για βίαιες καταστάσεις μια παρέμβαση δεν έχει γίνει!

Ομως η συγκεκριμένη ατάκα δεν ήταν τίποτα μπροστά στο υπόλοιπο άρθρο που διαβάσαμε. Τους έχει τσούξει τόσο πολύ το θέμα με τον Κατσουράνη που το φυσάνε και δεν κριωνει. Καταδικάζουν την Μπενφίκα επειδή αφήνει ελεύθερο τον παίκτη και ο Παναθηναικός έτσι αποφεύγει την ρήτρα. Και κάνουν και μήνυση! Δηλαδή τι θα ισχυριστούν; Ότι επειδή εμείς στο αεκ θεωρούμε πακταρά τον Κατσουράνη ,θεωρούμε λάθος της μπενφίκα να τον αφήσει ελεύθερο;;; Δηλαδή νταβατζιλίκι στα της μπενφίκας; Τι άλλο θα ακούσουμε;;

Και λέει θα κάνουμε πρόταση για να τον πάρουμε. Ε ώραια ,πες πως την κάνατε ,τι σας κάνει να πιστεύετε πως θα βρείτε τα λεφτά η πρόταση σας να είναι καλύτερη απο την δικιά μας στον παίκτη; Πολύ απλά πράγματα...τον παίκτη τον χάσατε και η μεταγραφή που έπρεπε να γίνει πριν μια πενταετία ,γίνεται πράξη τώρα..

Kαι τέλος μια φιλικά συμβουλή στον κομπλεξικό ανθρωπάκο..Άλλη φορά μπέμπτη όταν έχεις πρόβλημα με εμάς μην το εκδηλώνεις τόσο πολύ ,γιατί κάνει μπαμ..!!

Σχόλια