ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ....


Αν αυτο που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες είναι η απλή πραγματικότητα και όχι ένα συντονισμένο επικοινωνιακό παιχνίδι τότε τα πράγματα έχουν ξεφύγει κατα πολύ. Είμασταν οι πρώτοι που λέγαμε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ των μετόχων και θέλαμε να το πιστεύουμε αλλά μέσα σε μια εβδομάδα έχουν βγει όλοι οι μέτοχοι και πετάνε μπιχές ο ένας για τον άλλον.

ΑΝ -επαναλμβάνουμε- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ τότε η μπαλα έχει χαθεί. Αντί να κάτσουν Γιαννακόπουλοι ,Πατέρας ,Βγενόπουλος και λοιποί και να δουν προτίστως πως θα κάνουν τον ποδοσφαιρικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μεγάλο και μετά πως θα φτιάξουν κόμμα όλοι μαζί εναντίων των Βαρδινογιάννηδων ,κάθονται και ξεκατινιάζοντε. Πρέπει να καταλάβουν πως μέσα σε μια χρονιά καταφέρανε να στείλουν σπίτια τους τον Γκαγκάτση ,τον Ψυχομάνη ,τον Αθανασσόπουλο ,να κλείσουν την εφημερίδα της οικογένειας ,να παίζουν στο παρασκήνιο πλέον ενεργητικά και πως οι μόνοι που έχουν απομείνει είναι οι Κώκκαλης και Βαρδινογιάννηδες.

Ούτε θέλουμε να πιστεύουμε πως υπάρχουν ...κλίκες και κόμματα .Ειδικά μεταξύ Παύλου και Τζίγγερ. Όλοι αυτοί έχουν μαζί δύναμη ικανή να τελειώσουν την οικογένεια και αντί για αυτό κάθοντε και ανναλώνονται με δηλώσεις που στο άμεσο μέλλον θα λειτουργήσουν εναντίων τους.

Ήδη ο Τζίγγερ πήρε το όπλο του και άρχισε να βαράει ευθέως και μας επιβεβαίωσε πλήρως πως όταν θα βρίσκει πατήματα ,θα κάνει επιθέσεις για να τους ρίξει στα μάτια του κόσμου. Δηλαδή τόσο έξυπνοι είμαστε εμείς και τόσο βλάκες οι μέτοχοι;; Δεν το νομίζουμε..


ΥΣ: Και η ΠΡΑΣΙΝΗ καλό θα είναι να επικεντρωθεί στον Τζίγγερ και στην οικογένεια του και να αφήσει τις επιθέσεις στον Βγενόπουλο. Ο εχθρός του Συλλόγου λέγεται Βαρδινογιάννης και πρέπει αυτό που ξεκινήσαμε πέρυσι ,να το τελειώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο Βγενόπουλος μπαίνει σε δεύτερη μοίρα ,αν όντως έχει περίεργες βλέψεις..

ΥΣ2: Τους Γιαννακόπουλους ξέρουμε ,τους Γιαννακόπουλους αγαπάμε ,τους Γιαννακόπουλους εμπιστευόμαστε με τα καλά και τα κακά τους! Για να είμαστε ξηγημένοι...

ΥΣ3: Οι δύο κύριοι στην φωτογραφία είναι τα πιο ισχυρά και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ χαρτιά στον πολυετοχικό...

Σχόλια