ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ,ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ...


Όταν λέγαμε πως οι Βαρδινογιάννιδες περιμένανε το σωστό timing ώστε να αρχίσουν να "πυροβολούν" κάτι ξέραμε. Απότι φαίνεται οι μόνοι που δεν το περίμεναν ήταν οι μέτοχοι που περνούσανε τον καιρό τους ανταλάσσοντας ανούσιες ανακοινώσεις/δηλώσεις ,ενώ οι...της οικογένειας μετρούσαν αντίστροφα για την επανεμφάνιση τους. Και όπως όλα δείχνουν ο Τζίγγερ δεν είναι μόνος του αλλά απολαμβάνει και το support του θείου του ,Γιώργου Βαρδινογιάννη.


Για τον ...καπετάνιο δεν μπορούμε να έχουμε απόλυτη θέση .Έκανε πολλά καλα στον Σύλλογο ,ήταν μάγκας και δεν άφηνε κανέναν να του κουνιέται. Βέβαια διέπραξε κι αυτός πολλά εγκλήματα ,με μεγαλυερο τον συνεχή διχασμό των οπαδών με σκοπό να μην υπάρχει είδος...αντιπολίτευσης στα πόδια του.

Σήμερα λοιπόν ,πέταξε ευθείες βολές για ...μηχανικούς και άλλες σπόντες που προφανώς είχαν ως στόχο τον Αντωνίου ή ακόμη χειρότερα τον Τεν Κάτε. Ουσιαστικά με τις δηλώσεις του ,τον/τους έκρινε ανίκανο/ους και δημιούργησε θέμα περί καταληλότητα του/ς. Όμως το πιο σοβαρό βρίσκεται στην συνέχεια των όσων δήλωσε. Μίλησε για το υλικό και τόνισε πως είναι το καλύτερο που είχε ποτέ η ομάδα. Σε αυτο ακριβώς το σημείο θυμηθήκαμε τα αξέχαστα καλοκαίρια που την βγάζαμε με κάτι τυχάρπαστους που έφερνε γιανα του ρθει όσο το δυνατόν πιο οικονομικά. Η συγκεκριμένη άποψη αντιατροπτίζει και την όλη φιλοσοφία της οικογένειας. Αρκείται με το μέτριο και προσπαθεί να το περάσει προς τα έξω ως κάτι το εξαίσιο. Μην ξεχνιόμαστε ,ακόμη και το 96 που κάνανε την τρομερή πορεία η ομάδα είχε κάνει 0 μεταγραφές το προηγούμενο καλοκαίρι και απο το επόμενο ξεπούλαγε.

Τώρα όμως που τα πράγματα ζορίζουν και βλέπουν πως οι άλλοι μέτοχοι έχουν όρεξη να χώσουν λεφτά και να φέρουν μεγάλους παίκτες ,μπαίνει και ο θείος στο κόλπο για να ρίξει στάχτη στα μάτια του απλού φιλάθλου (που πλέον ούτε κι αυτός παραμυθιάζεται). Ο κυρ Γιώργης έριξε ευθύνες στο προπονητικό επιτελείο πως δεν κάνει καλά την δουλειά του ,ώστε να μας πείσει πως απο υλικό είμαστε μια χαρά και δεν χρειαζόμαστε ενίσχυση.

Εκεί είναι και η διαφορά της οικογένειας με τους υπόλοιπους μετόχους και για αυτό η ομάδα τόσά χρόνια γεμίζει με μιζέρια. Το ΔΣ της Πέμπτης πρέπει να πάρει γεναίες αποφάσεις με βάση το συμφέρον του Συλλόγου και όχι την τσέπη της οικογένειας ,να κρατήσουν τον προπονητή και οι μεταγραφές να τελειώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Οι μέτοχοι πρέπει να τα βρουν μεταξύ τους και να καταλάβουν πως ο Σύλλογος θα πάει μπροστά μόνο με αυτούς ενωμένους και τους Βαρδινογιάννηδες μακριά..


ΥΣ: Αύριο η Derby ,η καλύτερη της...θα νιώσει πως υπάρχει ξανά .Απόλυτη ταύτιση απόψεων με τον captain george και αναπαραγωγή της προπαγάνδας της οικογένειας .Έτσι κι αλλιώς τα πρωτοσέλιδα που θα βγάλει μετα βίας ξεπερνάνε τα 10 ,οπότε πρέπει να την σεβαστούμε στον εναπομείναντα χρόνο ζωής της.

ΥΣ2: Τζίγγερ,Γιώργος...λέτε να έχουν στριμωχτεί τόσο και να μας κάνει καμιά guest εμφάνιση και ο Βαρδής;;

Σχόλια