ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΕΤΣΙ...


Ο σεβασμός μας προς το πρόσωπο του Μίμη Δομάζου είναι απεριόριστος ,όπως και η αγάπη και η ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που έχει προσφέρει στον Σύλλογο. Τις γνώσεις του γύρω απο το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να τις αμφισβητήσει κανείς και όλοι ΠΡΕΠΕΙ να τον ακούνε προσεκτικά ,γιατί τις περισσότερες φορές -αν όχι όλες- θα έχει δίκιο.


ΟΜΩΣ δηλώσεις του σαν τις σημερινές σε ραδιοφωνικό σταθμό δεν βοηθάνε την ομάδα καθόλου και γενικά δεν κάνουν καλό στον Σύλλογο. Μίλησε για ποδοσφαιρικά θέματα και κατέκρινε το υπάρχον υλικό ,τον Αντωνίου και τον Τεν Κάτε.

Θα συμφωνήσουμε πως οι παίκτες που διαθέτουμε ΔΕΝ κάνουν για πρωταθλητισμό και για αυτό που εμείς ονειρευόμαστε και πως χρειαζόμαστε ΑΜΕΣΗ ενίσχυση σε όλες τις γραμμές.

Θα συμφωνήσουμε πως ο Κυργιάκος είναι η ιδανική μεταγραφή για την αμυνα μας και το προηγούμενο καλοκαίρι που δεν τον πήραμε ήταν μεγάλο έγκλημα.

Θα συμφωνήσουμε για τον Αντωνίου ,μιας και απο πλευράς μας ΠΟΤΕ δεν ήταν ευπρόσδεκτος .

ΑΛΛΑ για το θέμα Τεν Κάτε ο στρατηγός υπέπεσε σε μεγάλο φάουλ. Ότι έκανε κάποια λάθη φέτος δεν σημαίνει πως είναι και ανίκανος. Μην ξεχνάμε πως ο Ολλανδός ουσιαστικά δεν έκανε καμία μεταγραφή και όλες ήταν του Αντωνίου και έπαιζε με ..ξένο υλικό. Σίγουρα έκανε λάθη κατακριταία απο όλους αλλά είναι και ο πρώτος προπονητής μετά απο χρόνια που διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα και σοβαρές βλέψεις για το μέλλον .Το να τον αλλάξουμε κι αυτόν χωρίς να δούμε τι μπορεί να προσφέρει με δικό του υλικό ,δεν βοηθάει. Όπως δεν βοηθάνε και οι αναφορές του κ.Δομάζου στον Μπάγιεβιτς. Ο βάτραχος μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος προπονητής στην Ελλάδα ,στην Ευρώπη ,στον κόσμο ...όμως στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ δεν γίνεται και δεν πρέπει να έρθει! Θα προκαλέσει διχόνοια στον Σύλλογο και αυτό είναι το τελευταίο που θέλουμε!

Θέλουμε οι παλαίμαχοι μας να μιλάνε και να λένε τα πράγματα όπως είναι αλλά μερικές φορές καλό είναι να προσέχουν τα λόγια τους και να μην συντηρούν κλίμα..


ΥΣ: Αναλυτικά η συνέντευξη του..

Για την κακή χρονιά του Παναθηναϊκού:
«Δεν ήρθαν παίκτες. Η χρονιά ήταν χάλια. Δεν ήρθαν οι παίκτες που έπρεπε να έρθουν. Έγιναν πολλά λάθη. Αν κάνουν τα ίδια λάθη ο κόσμος δεν θα τους συγχωρέσει. Το γήπεδο δεν θα ξανά γεμίσει το γήπεδο».
Πού χωλαίνει ο Παναθηναϊκός:
«Θέλει παίκτες παντού, σε όλες τις γραμμές. Όχι παίκτες σαν αυτούς που έχει αλλά παίκτες που θα κάνουν την διαφορά. Αν δεν πάρουν παίκτες που θα κάνουν την διαφορά και πάρουν πάλι παίκτες από τα πανέρια, πιστεύω ότι δεν γίνει τίποτα το καλύτερο».
Αν θα ήταν καλύτερα αν έκανε ένας κουμάντο στην ΠΑΕ:
«Ένας κάνει κουμάντο. Του έχουν δώσει όλες τις αρμοδιότητες. Έχουν πάρει έναν διευθυντή που έχει αποτύχει. Οι άνθρωποι που απέτυχαν την περσινή χρονιά δεν ξέρω πως θα πετύχουν φέτος».
Αν είναι υπέρ της παραμονής του Τεν Κάτε:«Όχι. Με τέτοιες νοοτροπίες που έχει και τέτοια σφάλματα που έχει κάνει δεν θα τον ήθελα. Πρώτα από όλα είναι αποτυχημένος για εμένα. Το έχω πει από την αρχή ότι ο Τεν Κάτεν δεν κάνει. Καταρχήν δεν είναι προπονητής. Δεύτερος ήταν και δεύτερος έμεινε. Το σφάλμα είναι ότι τον κράτησαν και αυτό θα το πληρώσουν. Πρώτα πρώτα δεν γίνετε φίλος με τους παίκτες. Είναι ένα μεγάλο σφάλμα αυτό. Όταν χάνει, βγάζει τους παίκτες μπροστά και αυτός δεν φταίει ποτέ. Εγώ θα του έλεγα αντίο».
Ποιον θα ήθελε για προπονητή στον Παναθηναϊκό:
«Εγώ είχα πει τον Μπάγεβιτς. Τον πήρε η ΑΕΚ και με τίποτα παίκτες διεκδικεί το Τσάμπιονς Λίγκ. Θα μπορούσε να βάλει πειθαρχία στα αποδυτήρια. Είχα πει να πάρουμε και τον Κυριάκο. Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος σέντερ μπακ στην Ευρώπη. Αν τον είχε πάρει πέρσι θα είχε λύσει πολλά προβλήματα στην άμυνα. Ένα χρόνο παιδεύονται να βρουν σέντερ μπακ και δεν τον έχουν βρει ακόμα. Τι οργάνωση είναι αυτή; Δεν βρήκαν ένα παίκτη και θα μπορέσουν να βρουν έξι παίκτες που θέλουν φέτος. Και φέτος δεν έχουν πρόγραμμα, δεν ξέρουν ποιους θέλουν και ποιους θέλουν να διώξουν. Περιμένουν να τελειώσουν τα πλέι οφ και μετά να δουν. Αν δεν σου κάνει ο παίκτης του λες κύριε αντίο».

Σχόλια