ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ


Δείτε τι δήλωσε ο αθεώφοβος μετά το ματς και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας!

"Προσπαθήσαμε με υπομονή και ηρεμία, αλλά στη διάρκεια της αναμέτρησης είχαμε νευρικότητα. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, τις οποίες δεν ελέγξαμε. Αν δούμε τη στατιστική θα βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Κάνουμε μια ομάδα που θέλει να γίνει καλύτερη. Θα προσπαθήσουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια να αντεπεξέλθουμε καλύτερα στις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν".

Και επειδή εμείς καθόμαστε και τα διαβάζουμε αυτά ,να σου πούμε ρε παναγιώτη..πραγματικά πιστεύεις πως η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ μας είναι...στις λεπτομέρειες; Πραγματικά πιστεύεις πως χάνεις τα ματς στο...τελευταίο καλάθι;

Δεν βλέπεις πως ο άλλος σου κάνει πλάκα και όποτε θέλει και όπως θέλει σε χαμουρεύει; Δεν σου έκανε εντύπωση πως μόλις μας νίκησες στο σεφ και εξασφάλισες το πλεονέκτημα για τους τελικούς κανείς δεν σου έδινε ελπίδα (εκτός απο τους αντικειμενικούς γαύρους..) ;;

Όπου σε έχει πετύχει ο Ζοτς καρπαζιές σου μοιράζει ,όποτε θέλει κατα την διάρκεια του ματς σου τραβάει διαφορά ,όποτε θέλει χαλαρώνει χωρίς να φοβάται πως θα του ξεφύγεις γιατί και πάλι έχει τον τρόπο να σε ...ισιώσει!

Τρεις στόχους είχες για φέτος βρε καημένε και στους 3 πλάκα σου έκανε..

Γιατί δεν πιστεύουμε να ευελπιστείς ακόμη για κατάκτηση του πρωταθλήματος; Το πιο πιθανό είναι σκούπα να σε καθαρίσει μέχρι την άλλη Πέμπτη γιατί είχε και μια κουραστική χρονιά..

Γιαννάκη ανάλογα με τις διαθέσεις του Ζοτς κινείσαι. Ούτε στις λεπτόμερειες χάνεις τα ματς ,ούτε στα τελευταία καλάθια ,απλά είσαι αρκετά χειρότερος και εμείς πολύ καλύτεροι..

Πάντως σου αρέσει κουφαλίτσα...

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου