ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ



Μερικοί κακοθελητές βγήκαν στα ερτζιανά και άρχισαν να κατακρίνουν τον Παναγιώτη Γιαννάκη ,τον προπονηταρά που με τους παικταράδες της ομαδάρας μας έφτιαξε όνομα μέσω εθνικής , για την σημερινή εμφάνιση και να απαιτούν απο τους Αγγελοπουλαίους ,τους μεγάλους επιχειρηματίες που φέρανε την ολυμπιακάρα ξανά στην κορφή ,την άμεση απομάκρυνση του. Εμείς κάτι τέτοιο ούτε που θέλουμε να το σκεφτόμαστε..


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την παραμονή του κ.Γιαννάκη στην ολυμπιακάρα ,να συνεχίσει το έργο του κι ας χάνει απο...λεπτομέρειες ,να μην πάψουν να τον εμπιστεύοντε οι πρόεδροι και να φέρει την ομαδάρα που έχει φτιάξει εκεί που της αξίζει.

Είναι κρίμα αυτό το υπόδειγμα προπονητή στον βωμό του πρωταθλητισμού να καεί. Στον αθλητισμό μετράει η συμμετοχή και όχι οι πρωτιές. Αυτήν την φιλοσοφία είχε ο μέγιστος κόουτς και πρέπει όλοι εκεί κάτω να την σεβαστούν. Μην σας περάσει απο το μυαλό να τον διώξετε..

Εμείς παρόλα τα συνθήματα ,τον αγαπάμε ,τον εκτιμάμε και θέλουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε τις μεγάλες κόντρες με τον Ζοτς. Είμαστε υπόχρεοι στον κ.Γιαννάκη γιατί τόσα χρόνια η ολυμπιακαρα δεν πήγαινε για πρωτάθλημα ,ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έχει καταφέρει να την κάνει πρωταγωνίστρια ...στις πίπες!

Είναι κρίμα να μην αναγνωριστεί το έργο του και να καεί. Ο κ.Γιαννάκης είναι ένα βήμα πριν απο το δικό του triple crown ,ποιος άλλος μπορεί να καταφέρει αυτό που πέτυχε αυτός ο τριμέγιστος κόουτς;;

Δεν ζητάμε την παραμονή του στο λιμάνι ,την ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ...


ΥΣ: Γιατί χωρίς αυτόν ,τίποτα δεν θα ναι το ίδιο...

Σχόλια