ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΕΣΑΣ...





Tελικά όσες νίκες και να κεράσουμε τον γαύρο ,η ηδονή που παίρνουμε δεν είναι ποτέ αρκετή. Νίκη στον τελικό του κυπέλλου στο ουδέτερο ελληνικό ,νίκη στον ημιτελικό του Βερολίνου για Ευρωπαική διοργάνωση ,νίκη στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος σπάζοντας την έδρα τους! Η χαρά και το πάθος που μας χαρίζει αυτός ο γαύρος δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο στον κόσμο. Τι κι αν πετάξανε δυναμιτάκια ,μολότοφ στον πάγκο μας ,τι κι αν ο διαιτητής σε κρισιμότατο σημείο υπέδειξε φάουλ στον Περπέρογλου μόνο και μόνο για να πάει το ματς στον πόντο ,τι κι αν μας είχαν πρήξει τα συκώτια πως στο σεφ δεν περνάει κανείς...ε ήρθαμε ,περάσαμε ,τους πήραμε το πλεονέκτημα (αν και τι πλεονέκτημα παίρνεις όταν αγωνίζεσαι στην δεύτερη έδρα σου,τέλος πάντων..) και τώρα σας περιμένουμε γεμάτη ανυπομονησία την Δευτέρα το βράδυ ,για ένα 4ωρο ...γεμάτο έρωτα!



Φανταστείτε να παίζανε κανονικά Διαμαντίδης και Σάρας τι είχαν να δουν τα μάτια μας! Πρέπει να το καταλάβουν γιατί αλλιώς όλο οφθαλμαπάτες και φαντάσματα θα βλέπουν ..

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ
ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
ΕΧΕΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ

Όσο για τον λαό...; Ακόμη ένα μάθημα δωρεάν την Δευτέρα στις 21:30..

Για την ιστορία...ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ 67-69 !!


ΥΣ:Ευτυχώς την Δευτέρα θα είμαστε στο γήπεδο και δεν θα τραβήξουμε το μαρτύριο του αντ1..

ΥΣ2: Όπως όλα δείχνουν την άλλη Πέμπτη θα είμαστε πρωταθλητές ,οπότε τα αγαπημένα μας μμε το ξέρουν το κόλπο. Υποβάθμιση του αθλήματος για κανα δίμηνο ,μέχρι να φέρει κανέναν καινούριο...Τζόρνταν ο Αγγελόπουλος και μετά δώς του πάλι για επιστροφή της ομαδάρας του στον θρόνο!

ΥΣ3: Ρε συ μην ξενερώνεις ,έχεις ακόμη πολλά να προσφέρεις στον γαύρο ,στον ελληνικό αθλητισμό αλλά πάνω απόλα...σε εμάς!

Σχόλια