ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ


Aν και με το τέλος της σαιζόν τα μηνύματα για το ανδρικό βόλλευ ήταν πολύ δυσσάρεστα και όλα κρεμόντουσαν απο ένα λεπτό σχοινί και με κανέναν να ενδιαφέρεται όλα φαίνεται πως μπαίνουν στην σωστή σειρά και γίνοντε μέχρι στιγμής πολύ σωστές κινήσεις!

Αρχικά να πούμε πως ο Λεώνης ανανέωσε το συμβόλαιο του για +1 χρόνο ,με προοπτική να μείνει για αρκετά ακόμη. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό διότι έχοντας τον κορυφαίο έλληνα τεχνικό στην ομάδα μας και με την δυνατότητα αυτο το καλοκαίρι να φτιάξει την ομάδα έτσι όπως την θέλει και να μην έχει την πίεση του χρόνου ,μπορούμε να σκεφτόμαστε πολύ αισιόδοξα για την νέα χρονιά.


Επίσης είχαμε την ανανέωση του συμβολαίου του κορυφαίου μας παίχτη Λίμπερμαν Αγκάμεζ ,όπου πάνω του θα χτιστεί όλο το οικοδόμημα. Αποκτήσαμε τον Παπαδημητρίου απο τον γαύρο ,με αποτέλεσμα να έχουμε τους 2 κορυφαίους λίμπερο στην ελλάδα μαζί με τον Στεφάνου (που θεωρούμε δεδομένο πως θα μείνει..) ,κλείσαμε τον μεγαλο πασαδόρο Ζαγκούμνι ,του οποίου αν ψάξετε βιντεάκια θα καταλάβετε για τι επίπεδο παίκτη μιλάμε ,μέχρι μεθαύριο τελειώνει και τυπικά το θέμα του Σμαραγδή και μας μένουν 2 ηχηρές μεταγραφές για τους ακραίους .Ελπίζουμε η μια εξ αυτών να είναι ο Μάρσαλ..

Απο την άλλη η διοίκηση δεν τα βρήκε με τον λάππα και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν ,οπότε άλλη μια πολύ σωστή κίνηση διότι ο τύπος δεν κάνει ούτε για πρωταθλητισμό ,ούτε για αθλητισμό γενικότερα. Και όλοι οι ξένοι θα αποτελέσουν παρελθόν ,μιας και ο ένας ήταν χειρότερος απο τον άλλον.

Στο μόνο θέμα που υπάρχει στασιμότητα και δεν έχουμε κάτι νεότερο είναι το γηπεδικό μιας και δεν έχει υπάρξει οριστική απάντηση απο τον δήμαρχο του Χολαργού. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό θέμα και πρέπει να λυθεί άμεσα για να μην βρεθούμε προ δυσσάρεστων εκπλήξεων.


ΥΣ: Ακούμε σενάρια περί Ντάντε στον γαύρο...δεν θέλουμε να τα πιστεύουμε. Όταν υπάρξει κάτι οριστικό ,θα αναφερθούμε ,μιας και ο κ.Ντάντε δεν μας συμπεριφέρθηκε όπως έπρεπε..

Σχόλια