ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ ,ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ...


Μεγάλη απογοήτευση και άσχημες στιγμές μας ήρθαν στο μυαλό μόλις ενημερωθήκαμε απο διάφορα site πως η ουέλβα (η οποία υποβιβάστηκε..) δεν έκανε χρήση της οψιόν για ανανέωση του συμβολίου με τον μεγάλο αμυντικό Νασίφ Μόρις. Αυτό σημαίνει πως ο νοτιοαφρικάνος επιστρέφει ξανά στην ομάδα ,μιας και σε μας ανήκει .


Η μοναδική θέση μας για τον συγκεκριμένο παίχτη είναι η εξής: όπως ήρθε ,να φύγει. Να δωθεί κάπου δανεικός ,να τον πουλήσουμε ,πάντως να μην μείνει στην ομάδα. Δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε τα πειραματόζωα ,ώστε να ξεπεράσει τα ψυχολογικά του προβλήματα και να θυσιάσουμε τις κυριακές μας βλέποντας τον να μας καταστρέφει. Ευτυχώς μαθαίνουμε πως και η διοίκηση έχει τις ίδιες προθέσεις και μάλλον θα ξαναδωθεί δανεικός στην Αγγλία . Τώρα ποια κορόιδα θα βρεθύν δεν μας απασχολεί καθόλου..

Και να σκεφτεί κανείς πως ο συγκεκριμένος παίκτης είχε έρθει με βαρυσήμαντους τίτλους και προοπτικές να γίνει ο νέος Χένρικσεν. Περιττό να πούμε πως δεν ανταποκρίθηκε ούτε στο ελάχιστο..

Το μόνο που κατάφερε είναι να θυμόμαστε τις στιγμές που μας κρέμαγε σαν ομάδα και τις αψυχολόγητες ενέργειες του. Μακράν ο πιο ψυχάκιας ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ένας παίκτης που ταυτιζόταν πλήρως με την βαρδινογιαννική νοοτροπία και το πνεύμα του...ηττοπαθή. Ο κόσμος του Παναθηναικού τράβηξε πολλά βλέποντας τον να αγωνίζεται μαζί με τον Λουκα και να μας προσφέρουν μπόλικα νεύρα και...υπογλώσσια.

Του ευχόμαστε καλά πορεία και μακριά απο την ομάδα μας..

Σχόλια