ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ


Σε μια πρωτοφανή κίνηση προέβη η Χατζηνίκου ,αφού η πασαδόρος μας είπε στους ανθρώπους του ερασιτέχνη πως γουστάρει να συνεχίσει στην ομάδα και το οικονομικό μέρος της ήταν αδιάφορο .Βέβαια στα λόγια πολλές φορές έχουμε ακούσει την ατάκα "δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά.." αλλά δεν θυμόμαστε να το χουν κάνει και πολλοί πράξη. Η Χατζινίκου έδειξε πόσο δεμένη είναι με την ομάδα και τον κόσμο της και αυτό φανερώνει για ακόμη μια φορά πως το γυναικείο βόλλευ είναι...απο άλλο παραμύθι.


Το ελεύθερο που έδωσε η παίκτρια σχετικά με το οικονομικό ,έλυσε τα χέρια της διοίκησης μιας και σύμφωνα με πληροφορίες κλείνουμε την Κολομβιανή του Ηρακλή που είναι πολύ καλή παίκτρια και ίσως υπάρξει και περίπτωση επιστροφής της Σιμάνκοβα ,οπότε η συγκεκριμένη χρονική στιγμή που ανανέωσε η Χατζηνίκου ήταν ιδανική.

Όπως λέμε και στον τίτλο ,πρέπει να εκτιμάμε τα άτομα που μας δείχνουν έμπραγκτα πως μας στηρίζουν ,οπότε ελπίζουμε η διοίκηση να μην έκανε καμία γυφτιά και μείωσε τις απολαβές της παίκτριας (αν και δεν το νομίζουμε..). Κάτι τέτοιο θα ήταν τραγικό.


ΥΣ: Δυστιχώς μετά την ακαταληλότητα του Τάφου ,η ομάδα δεν ξέρουμε που θα αγωνίζεται του χρόνου. Λένε κι εδώ για Χολαργό αλλά επαναλαμβάνουμε πως όσο δεν υπάρχουν εξελίξεις ,όλο και περισσότερο ανησυχούμε.

Σχόλια