ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ...


Καταρχήν οι απόψεις μας επαναλαμβάνουμε πως οι απόψεις που διατυπώνουμε γίνοντε με γνώμονα το καλό του Συλλόγου και μόνο. Δεν έχουμε καμία συμπάθεια ή κάποιο συμφέρον απο τους μετόχους .Στο μόνο που έχουμε ξεκαθαρίσει την θέση μας απο την αρχή είναι πως θα είμαστε εξαρχής καχύποπτοι με κάθε κίνηση της οικογένειας και θα βρισκόμαστε πάντα απέναντι της.


Σήμερα ανακοινώθηκε η αποχώρηση του κ.Βγενόπουλου και ήδη σχολιάζεται έντονα .Όμως κανείς δεν κοιτάει την ουσία.. Για ποια αποχώρηση μιλάμε; Ο άνθρωπος απλώς έπαιξε με τις λέξεις ,το μόνο καινούργιο που ανακοίνωσε είναι πως δίνει εν λευκώ τις ..ψήφους του στον Πατέρα διότι τον εμπιστεύεται απόλυτα. Και αυτό προφανώς είναι κέρδος για τον Σύλλογο ,διότι ενισχύεται ο ρόλος και η θέση του προέδρου ,ενός ανθρώπου που μέσα σε ένα χρόνο ΄χει δείξει και με το παραπάνω πως αφουγκράζεται τον κόσμο και αγαπάει τον Σύλλογο.

Σίγουρα το τι μπορεί να παίζεται απο πίσω κανείς δεν το γωρίζει. Πολλοί λένε ακόμη για συμφωνία Βγενόπουλου-Τζίγγερ να απομακρυνθούν απο τα κέντρα αποφάσεων ώστε να μην πυροδοτούν άλλο το κλίμα και κάνουν στην τελική κακό στην εικόνα τους. Αυτό είναι ένα απο τα σενάρια που παίζουν και εδώ που τα λέμε δεν είναι και τόσο εκτός πραγματικότητας.

Όμως ,ουσιαστικά αυτο που έχουμε να επισημάνουμε είναι η τοποθέτηση που είχαμε κάνει και στην αποχώρηση Τζίγγερ .ΔΕΝ πουλάει τις μετοχες ,αρα δεν φεύγει απο τον Σύλλογο ,ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ το δικαίωμα ψήφων του στον Πατέρα ,άρα ενισχύεται ο ρόλος του προέδρου ,άρα η οικογένεια αποδυναμώνεται, άρα το υιές κομμάτι του πολυμετοχικού αποκτάει μεγαλύτερη ομοφωνία.

Ο Βγενόπουλος προφανώς και δεν φεύγει ,όπως σας λέγαμε και την προηγούμενη εβδομάδα. Ούτε για χόμπυ του βλέπει τον Παναθηναικό ώστε να χώνει τόσα πολλά λεφτά .Αν τον έβλεπε ως χόμπυ δεν θα έβγαινε κάθε τρεις και λίγο να κάνει δηλώσεις κτλ .Τον ενδιαφέρει άμεσα ο Σύλλογος ,απλώς είδε πως οι αντιπαραθέσεις που είχε τόσο καιρό τον αναλώνουν στα μάτια του κόσμου. Δεν ξέρουμε τι σκεψεις κάνει για τον Σύλλογο ,αν εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο κόσμος ,αν έχει σκοτεινά σχέδια και άλλα τέτοια ωραία. Αυτό που είμαστε σε θέση να ξέρουμε είναι πως θέλει να διώξει απο τον Σύλλογο τους Βαρδινογιάννηδες ,άρα...ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου!

Και αυτο θα το καταφέρει με την επομενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου...λογικά το επόμενο καλοκαίρι ,όπου τότε θα απαιτήσει γερή αύξηση ώστε να τους πετάξειέξω απο το παιχνίδι..


ΥΣ: Και μην σοκαριστείτε αν ξαναδείτε άμεσα κάποια ανακοίνωση του Βγενόπουλου για την ομάδα..

ΥΣ2: κ.ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ...ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ...; ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ Ή ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ;;

Σχόλια