Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ...


Η δεύτερη νίκη που λέγαμε ,σχετικά με τις προτάσεις της οικογένειας μέσω του Βαρδινογιάννη ,έγινε πράξη λίγα λεπτά πιο μετά απο την ολοκλήρωση του ΔΣ. Ο Τζίγγερ με επιστολή στον Πατέρα ,ανακοίνωσε πως αποχωρεί απο το ΔΣ για να υπάρχει ενότητα και ομόνοια στον Σύλλογο.


Πολύ σωστή κίνηση ,μιας και οι μόνες κινήσεις που θα γίνοντε αποδεκτές απο την μεριά του θα είναι τέτοιου είδους. Γιατί με την σημερινή αποχώρηση ,μπορεί να τοποθετήσει κάποια μαριονέτα του ώστε να κάνει παιχνίδι απο πίσω ΑΛΛΑ όπως και να χει δείχνει πως έχασε μια ακόμη μάχη! Η πλευρά των...νέων έδειξε πως έχει άλλα οράματα για τον σύλλογο ,πιο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ και δεν έχουν σκοπό να μιζεριάσουν στις βλέψεις της οικογένειας.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ πως οι Βαρδινογιάννηδες υπάρχουν για τα καλά ακόμη στον σύλλογο ,μπορεί να αποχωρούν απο τα διοικητικά όργανα αλλά έχουν την ουσία! Το 50% δηλαδή και πρέπει σιγά σιγά να το προσφέρουν κι αυτό.

Το σημερινό ΔΣ ήταν μια νίκη του υγιέστατου 50% ,μια φωτιά που ακόμα σιγοκαίει για να κάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα μεγάλο και τρανό!

Σχόλια