ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΛΛΑ...ΕΦΙΚΤΟ;


Σήμερα με μεγάλης μας χαρά διαβάσαμε πως ο Παναθηναικός θα κινηθεί για την απόκτηση του Leonel Marshall ,αυτού του μεγάου παίκτη που εδώ και μια δεκαετία βγάζει μάτια στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου (ιταλίας με άλλα λόγια..).

Βέβαια αυτό αποτελεί ιδανικό σενάριο μιας και αν του χρόνου μας ευλογήσει ο ύψιστος (ή μάλλον οι ορέξεις του θανάση..) να βλέπουμε στην ομάδα μας ακραίους σαν το Μάρσαλ και τον Αγκάμεζ ,τότε ο πύχης θα ανέβει απότομα πολύ. Αλλά τα μυαλά μας δεν παίρνουν αέρα μιας και όλα αυτά αποτελούν μια έντονη φιμολογία και ακόμη δεν έχει γίνει καμία κίνηση με τον παίκτη.

Σίγουρα το κασέ του είναι ένα απο τα πιο υψηλά στον κόσμο αλλά ο συγκεκριμένος τα αξίζει και με το παραπάνω. Το άλμα του και τα καρφιά του δεν υπάρχουν πουθενά αλλού και σε συνδιασμό με αυτά του Αγκάμεζ είναι εύκολα αντιληπτό πως θα είμαστε σχεδόν ανίκητοι στα άκρα. Τώρα βέβαια γεννάται το ερώτημα ,κατά το πόσο θα ψήνεται να έρθει στην Ελλάδα.. Αυτό -πρωσοπική μας άποψη- θα το κρίνουν τα λεφτά και μόνο..



Στα πιο ...χειροπιαστά ,έχουμε σχεδόν κλεισμένο τον Σμαραγδή ,το οποίο αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα καλό νέο. Τώρα για τις επόμενες κινήσεις απλά περιμένουμε αν και επίμενουμε να λέμε πως ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ δεν έχουμε διοίκηση. Δεν ξέρουμε αν του χρόνου το τμήμα θα το χρηματοδοτεί ο Θανάσης με τον Έλληνα ,δεν γνωρίζουμε αν η διοίκηση θα οριστεί μετά το ΔΣ του ερασιτέχνη ..


ΥΣ: Για το γήπεδο έχουμε μείνει σε αυτά που ξέρουμε ,Χολαργός και περιμένουμε.. Το θέμα είναι να ξέρουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα μην βρεθούμε προ δυσσάρεστων εκπλήξεων.

Σχόλια