ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ..


Καλοκαίρι πλησιάζει ,μεταγραφικοί στόχοι γεμίζουν πρωτοσέλιδα και γενικά φήμες υπάρχουν απο εδώ κι εκεί. Όσο και να θέλουμε ,μας είναι δύσκολο να μην μπούμε σε αυτό το τριπάκι και να αναπτύξουμε την δικιά μας θεωρία βασισμένη όμως σε γεγονότα και όχι σε απλές υποθέσεις.

Το όνομα αυτού Σωτήρης Κυργιάκος. Ο πρώτος -κατά την προσωπική μας άποψη- μεταγραφικός στόχος της ομάδας για αυτό το καλοκαίρι. Θα πρεπε σίγουρα να είναι ,θα χει περάσει απο το μυαλό της διοίκησης και ίσως δούμε κάποια κίνηση το επόμενο χρονικό διάστημα. Ένας παίκτης που συνδιάζει όλα όσα θέλουμε και χρειαζόμαστε. Παίζει σε θέση που πονάμε ,έχει μεγάλη εμπειρία ,είναι Παναθηναικός ,έχει τσαμπουκά και νοοτροπία νικητή και ΘΕΛΕΙ να γυρίσει!


Την προηγούμενη Τετάρτη ,υπήρξε το πρώτο touch μεταξύ του παίκτη και της ομάδας .Ήταν κανονικά στα επίσημα του γηπέδου ,αφού ήταν τμωρημένος και ηρθε να παρακολουθήσει το ματς. Αυτό είναι η μια πλευρά του νομίσματος ,μιας και η άλλη κρύβεται στις "ζεστές" συνομιλίε που είχε με ανθρώπους της διοίκησης πριν το ματς αλλά και κατά την διάρκεια του ημιχρόνου. Αυτό ο καθένας μπορεί να το μεταφράσει όπως θέλει ,έχοντας πάντα στο νου του πως το συμβόλαιο του παίκτη η αεκ δεν θα μπορέσει να του το πληρώσει και του χρόνου και θα τον καλέσουν για μείωση των αποδοχών. Για ποιο λόγο να την δεχτεί μιας και αυτομάτως θα υπάρξει πρόταση πολύ καλύτερη απο τον Σύλλογο μας; Και είμαστε σίγουροι για αυτό μιας και οι Γιαννακοπουλαίοι τον συγκεκριμένο παίκτη τον θέλουν διακαώς και δεν θα τον αφήσουν να χαθεί και αυτό το καλοκαίρι επειδή πριν 4 χρόνια έτρεξε τον Τζίγγερ στα δικαστήρια.

Μέσα σε όλα αυτά προσθέστε και μια συνέντευξη του Σωτήρη στην Εξέδρα ,που δεν μίλησε καθόλου υποτιμητικά για τον Σύλλογο και δεν απέκλεισε τίποτα για το μέλλον. Επίσης η σχέση του με τον κόσμο είναι πολύ καλή ,μιας και σχεδόν όλοι τον θεωρούμε δικό μας !

Η συγκεκριμένη φήμη μπορεί να ξεκινάει απο θεωρητικό επίπεδο αλλά έχει όλα τα φόντα να γίνει πραγματικότητα και να δούμε τον Κυργιάκο του χρόνου με την φανέλα που πρέπει!

Σχόλια

  1. Ο Σωτήρης έχει πει πως για να γυρισει θελει μια ΣΥΓΝΩΜΗ απο τον Τζιγγερ. Ας ριξει τα μουτρα του να τη πει λοιπον, γιατι ο Κυργιακος ειναι ενα κι ενα για μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου