ΟΛΟΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...

Σήμερα είχαμε κι άλλες εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό ,αφού υπήρξαν δηλώσεις Παύλου ,Πατέρα και Ξυλά. Δηλώσεις που ήταν όπως έπρεπε και όλες μέσες άκρες λέγανε τα ίδια πράγματα.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Αυτό που θέλει ο κόσμος του Συλλόγου και όχι εκπτώσεις όπως ο Τζίγγερ. Εκεί είναι η διαφορά του ,στην μιζέρια και την μη Παναθηναικοφροσύνη .Όλοι μέχρι στιγμής έχουν τοποθτηθεί στο ίδιο θέμα και συμφωνούν ,αρα δεν μπορούμε να καταλάβουμε που υπάρχουν διαφωνίες.


ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ-ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ-ΞΥΛΑΣ-ΝΙΚΑΣ θέλουν να κάνουν το ποδόσφαιρο στα πρότυπα του μπάσκετ με μεγάλους παίκτες ,μεγάλο προπονητή και να πέσουν πολλά χρήματα ! Ο μόνος που δεν συμφωνεί είναι ο Τζίγγερ!! Τι πιο απλό παράδειγμα για να καταλάβουν και οι ίδιοι πως οι φιλοδοξίες τους δεν ταιριάζουν με τις δικές του;;

Ο κόσμος θέλει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να τον απομονώσουν τώρα που είναι καιρός ,πριν ξαναποκτήσει δυναμη!!

Επίσης θέλουμε να αναφερθούμε στις δηλώσεις του Ξυλά σε ραδιωφονικό σταθμό .Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει μιλήσει απειροελάχιστες φορές στα μμε .Απο αυτά που έχει δηλώσει ,έχουμε καταλάβει πως σκέφτεται σαν σωστός Παναθηναικός και επιδιώκει την γιγάντωση του Συλλόγου.

ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ,ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΣΑΣ!!


ΥΣ: Επειδή το θέμα αρχίζει και κουράζει πολύ με τον πολυμετοχικό ,δεν θα ξαναναφερθούμε στο συγκεκριμένο θέμα ,γιατί στην ουσία επαναλμβανόμαστε και δεν έχει νόημα. Δεν προσφέρουμε κάτι με αυτόν τον τρόπο. Παρέμβαση μας θα υπάρξει μόνο αν συμβεί κάτι συνταρακτικό!

ΥΣ2: Πόσο ωραίο θα ήταν να μάχονταν όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες για τον ερασιτέχνη και να ήθελαν να χώσουν τόσα λεφτά..Αλλα εκεί θέλει μαγκιά και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ αρχίδια..

Σχόλια