AΠΟΓΕΥΜΑ ΑΣΤΕΡ(Ι)ΩΝ






Ένα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ απόγευμα ,απο αυτά που θέλουμε και επιζητάμε κάθε χρόνο είχαν την τύχη να ζήσουν σήμερα τουλάχιτον 15.000 κόσμος που κατέκλυσε το οακα για να αποθεώσει τους πρωταθητές ευρώπης.

Ένα απόγευμα στο οακα που είχαμε την ευκαιρά να θαυμάσουμε μια ομάδα γεμάτη αστέρες ,απο τους παίκτες μέχρι και τον φροντιστή. Όλοι είναι οι καλύτεροι στο είδος τους και νιώθουμε ευλογημένοι που ζούμε την τέλεια κατάσταση με αυτό το τμήμα.

Στο ματς (που καλώς ή κακώς είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα) δυσκολευτήκαμε αρκετά να κάμψουμε την αντίσταση του αρη ,ενώ υπήρξαν και διαστήματα που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Σε κανένα σημείο δεν υπήρξε μεγάλη διαφορά και έτσι το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν στον πόντο και καταφέραμε να κλειδώσουμε την νίκη στο τελευταίο 3λεπτο με ένα γρήγορο ξέσπασμα. Η σημερινή εμφάνιση του αρη ίσως να ήταν πλασματική αφού ό,τι τραβάγανε απο τα 6.25 έμπαινε αλλά μπορεί και να ήταν μήνυμα για το δεύτερο ματς στο Αλεξάνδρειο ώστε να πάρουμε την σειρά πιο σοβαρά ,μιας και οι άλλοι δεν είναι καμιά τυχαία ομάδα. Όλα αυτα τα λέμε για να μην βρεθούμε προ δυσσάρεστων εκπλήξεων μιας και το ραντεβού που έχουμε με τον Γιάννη Μπουρούση δεν πρέπει να αναβληθεί με τίποτα.

Όπως προαναφέραμε ο κόσμος γέμισε το κλειστό δημιουργώντας μια γιορταστική ατμόσφαιρα με συνεχή συνθήματα για το 5ο αλλά και τον...πελάτη μας . Πριν το ματς υπηρξε το τελετουργικό με τα λάβαρα και μια ευχάριστη έκπληξη να μας περιμένει. Η 5η αφίσα είχε την φιγούρα του Ζοτς ,μια κίνηση απολύτως σωστή αφού ο άνθρωπος αυτός έχει συνδεθεί με τον Σύλλογο και τις τεράστιες επιτυχιές του. Μετά το τέλος του ματς το ευρωπαικό βγήκε στο γήπεδο ώστε να το θαυμασει κι απο κοντά ο κόσμος και όλοι μπορείτε να φανταστείτε τι ακολούθησε.

Εμείς απο την μεριά μας ευχόμαστε αυτο που ζούμε με το συγκεκριμένο τμήμα ,να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη και να το μιμηθούν και τα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου. Ο τρόπος οργάνωσης και η αγάπη που υπάρχει μεταξύ των στελεχών είναι κάτι το απίστευτο ,κάτι το ιδανικό!

Το επόμενο ματς με τον αρη είναι την Τετάρτη στις 4 .


Tα δεκάλεπτα: 21-25, 40-37, 64-64, 84-80

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Γιασικεβίτσιους 4, Σπανούλης 7, Περπέρογλου 2, Μπατίστ 10, Φώτσης 7 (2τρίπ., 7ρ.), Χατζηβρέττας, Νίκολας 11 (3), Τσαρτσαρής 12 (2), Διαμαντίδης 12 (2τρίπ., 5ασ.), Πέκοβιτς 19 (6/6δίπ., 7/7β.)

Άρης (Ματσόν): Κλαρκ 22 (3/7δίπ., 5/10τρίπ., 1/2β.), Ράιτ 14 (1), Τσαλδάρης 3, Μπετς 6, Νέλσον 23 (7/7δίπ., 1/2τρίπ., 6/6β., 10ρ.), Αργυρόπουλος, Ηλιάδης, Γκαβέλ, Σκορδίλης, Παπανικολάου, Αγαδάκος, Μπάρλος 12 (4)


ΥΣ: Ο αγαπημένος μας ...αντ1 είχε την τρομερή ιδέα να βάλει διαφημήσεις την ώρα της αποθέωσης της ομάδας με το ευρωπαικό. Αποτέλεσμα αυτού ,να το δείξει μετά σε επανάληψη. Πραγματικά μας κάνει εντύπωση το σκεπτικό αυτών των ανθρώπων και τι στο διάολο κουβαλάνε μέσα στο κεφάλι τους.

Σχόλια