ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ...


ρ

π
Πραγματικα δεν υπάρχουν λέξεις για να εκφράσουμε το πως νιώθουμε με αυτες τις κοπέλες και το τι έχουν καταφέρει. Κλείσανε φέτος μια απόλυτα πετυγχημένη χρονιά κάνοντας τον νταμπλ στην Ελλάδα και φτάνοντας σε τελικό ευρωπαικής διοργάνωσης ,που αποτελεί υπέρβαση για τα ελληνικά δεδομένα αν αναλογιστεί κανείς τα μπάτζετ των ξένων ομάδων καθώς και την ανταγωνιστικότητα που υπάρχειστα ρωταθλήματα τους.

Μια ανταγωνιστικότητα που δεν υπήρξε σε καμία περίοδο του πρωταθλήματος κι αυτό φάνηκε και στα play off του πρωταθλήματος. Οι γαυρίνες ,το Μαρκόπουλο και ο Ηρακλής Κηφισιάς που υποτίθεται θα μας κοντράρανε ,δεν μας φόβισαν στιγμήμε αποτέλεσμα οι τελικοί να θυμίζουν πιο πολύ αγώνες προετοιμασίας. Με σύνολο σετ 9-0 η ομάδα μας για ακόμη μια χρόνια πήρε το πολυπόθητο πρωτάθλημα και θύμσε για ακόμη μια φορά στις γαυρίνες ,πως όποιες σκέψεις κάνουν για κάποιο εγχώριο τίτλο ,θα παραμείνουν σκέψεις.

Μπορεί φέτος να μην υπήρχε η καύλα η περυσινή αλλά κάθε πρωτάθλημα έχει την δικια του γλύκα και έτσι για ακόμη μια χρονιά ο Τάφος γέμισε και πανηγυρίστηκε με έξαλλο τρόπο απο τους κορίτσαρους μας και τον απίστευτο κόσμο.

Χαρακτηριστικό του δεσίματος που έχουμε με την ομάδα είναι οι φανέλες που φορούσα οι παίκτριες μας κατα την διάρκεια της προθέρμανσης και τηνώρα την απονομής...ΤΣΟ + ΛΟ ΘΥΡΑ 13!!

Ο κόσμος το γιόρτασε ,η ομάδα επίσης ,ο Σύλλογος έφτασε τους 502 τίτλους και οι σκέψεις για την επόμενη χρονιάήδη έχουν αρχίσει να μας απασχολούν καθώς και του χρόνου πρέπει να μην δώσουμε δικαίωμα σε κανένα να αμφισβητήσει την εγχώρια κυριαρχία μας ΑΛΛΑ παράλληλα να διεκδικήσουμε κι έναν ευρωπαικό τίτλο ,που φέτος είδαμε πως δεν είναι τόσο ανέφικτος στόχος ,όσο πιστεύαμε. Όλα αυτα βέβαια εξαρτώντε απο την θέληση του Θανάση Γιαννακόπουλου και την διαχείρηση του μπάτζετ απο τον έφορο κ.Πιστιόλη.


ΥΣ: Ο κόσμο γέμισε τον Τάφο και απέδειξε για ακόμη μια φορά πως ξέρει να δημιουργεί καυτή ατμόσφαιρα και όχι προβλήματα. Γιατί το καλοκαίρι πάλι θα προκύψει απο τους γαύρους θέμα καταλληλότητας του γηπέδου ,ώστε να γλιτώνουν τα μαρτύρια του πιο...γηπεδικού γηπέδου!!

ΥΣ2: Νικολάκη ,είσαι μεγάλο μουνάκι!! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

ΥΣ3: Θα υπάρξουν σίγουρα το καλοκαίρι μεταγραφικά θέματα ,στις επόμενες ημέρες θα ανεβεί σχετικό άρθρο που θα αναλύσουμε όλες μας τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν κατα την γνώμη μας!

Σχόλια