ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ...



Ενημερώσαμε χθες πως τα σημερινά πρωτοσέλιδα θα είχαν ιστορική σημασία.
Οι δηλωμένες γαυροφυλλάδες χώρεσαν κάπου και το μπάσκετ σαν δευτερότριτο θέμα ,ώστε να ξεχάσουν την στεναχώρια τους.

Μόνο και μόνο ,όλες αυτες τις μέρες που μας είχαν πρήξει ενημερώνοντας μας πως ο...θρύλος (όπως λέμε είσαι θρύλος,σκέτος μύθος..) θα μας κατατρόπονε και όλα τα σχετικά ,η σημερινή τους αντιμετώπηση στην...αναπάντεχη ήττα φανερώνει πόσο καραγκιόζηδες και γελίοι είναι. Και πολύ περισσότερο φαίνεται σε τι ζώα (πρόβατα κατ'επιλογήν..) απευθύνοντε.

Αυτη είναι η διαφορά του κόσμου μας με τον δικό τους. Εμείς όταν τρώμε πίκρα (όπως στο βόλλευ) θέλουμε η πράσινη να μην εξαφανίζει το θέμα ,να το αναδικνύει ώστε να γίνονται γνωστά τα προβλήματα και πάνω απόλα να μην αποπροσανατολίζει τον κόσμο και τον κάνει πανηγυρτζή. Οι γαύροι είναι το ακριβώς αντίθετο και δεν περιμέναμε σήμερα για να το καταλάβουμε. Αυτό φάνηκε και με την χθεσινή τους παρουσία στο γήπεδο που ζήτημα να φωνάξανε 5 φορές και να ακούστηκαν τις 2. Περιμένανε να ισοφαρήσουν και να προηγηθούν για να βγάλουν φωνή. Με αυτούς έχουμε να κάνουμε .Με έναν λαό που είναι ο ορισμός του πανηγυρτζή και με μια νοοτροπία γαύρικη που στηρίζεται στην προπαγάνδα και στον εθελοτυφλισμό.

ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΜΕ


ΥΣ:Τον λένε ΓΙΑΣΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ και σας ΓΑΜΗΣΕ!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/5/09 9:13 μ.μ.

    παντως για να λεμε και την αληθεια οταν χασαμε 3-0 σετ απο το γαυρο στο βολλευ την τριτη η πρασινη εκρυψε τελειως το θεμα...βεβαια το μπασκετ ειναι μακραν πιο δημοφιλες αθλημα απο το βολλευ αλλα οσο αφορα την σταση των εφημεριδων πιστευω πανω κατω η ιδια ειναι...απλα για να ειμαστε αντικειμενικη...

    οσο για το θριαμβο της ομαδαρας ειμαι πολυ περυφανος και πολυ χαρουμενος...αυτη η ομαδα και να εχανε μας εχει δωσει τοσες χαρες και δειχνει παντα πως ειναι καλυτερη απο το γαυρο...οτι και να γινει πρεπει παντα να τους στηριζουμε γιατι ακριβως πρεπει να θυμωμαστε τι χαρες μας εχουν δωσει...μπατιστ εισαι θεος!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ,το γράφουμε κι εμείς πως η ΠΡΑΣΙΝΗ μερικές φορές πέφτει και αυτή στο λάθος αυτό ,χωρίς όμως να το κάνει με τον ίδιο τρόπο και στον ίδιο βαθμό.

    Πρώτοι απο όλους εμείς θέλουμε να γίνεται σωστή ενημέρωση και μη καθοδηγούμενη κριτική ώστε να μην ταίζεται ο κόσμος μας με ψέμματα και ποτίζεται με προπαγάνδα.

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ δεν συγκρίνεται η στάση της ΠΡΑΣΙΝΗΣ και όλη της η πορεία με τις γαυροφυλλάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου