AYTO ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ;;


Έχουν βουήξει όλα τα sites εδώ και λίγες ώρες με την φήμη που εξαπλώθηκε και γίνεται σιγά σιγά ..είδηση. Ο Καλάθης όπως όλα δείχνουν έρχεται του χρόνου για τον Παναθηναικό. Ή μάλλον ο Παναθηναικός του δίνει μια τεράστια ευκαιρία για την καριέρα του.

Όσοι δεν γνωρίζουν τον συγκεκριμενο υπο αρκεί να σας πούμε πως θεωρείται ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα σε όλο τον κόσμο ,είναι ελληνοαμερικάνος και είχε μια εξαιρετική σεζόν στο κολλεγιακό πρωτάθλημα. Όπως όλα δείχνουν έχει συμφωνήσει με την ομάδα έναντι 1,1 εκ. ευρώ ετησίως .


Η συγκεκριμένη μεταγραφή θα βοηθήσει και εμάς αλλά και τον παίκτη. Πολλοί θα αναρρωτιούντε για ποιο λόγο να αφήσει το nba και να έρθει στην Ευρώπη. Ο μικρός όπως όλα δείχνουν έχει βάλει σκοπό να κάνει μεγάλη καριέρα και διάλεξε την καλύτερη λύση για αυτόν ,ώστε να γίνει μεγάλος μπασκεμπλίστας. Βέβαια ο Παναθηναικός δεν έχει σκοπό να λειτουργίσει σαν ακαδημία ,να τον φτιάξει και μετά να τον αφήσει. Για αυτό και δεν πιστεύουμε πως ο χρόνος που θα κάτσει στην ομάδα θα είναι μόλις 1. Τουλάχιστον τριετία..

Ο Καλάθης διάλεξε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη ,θα έχει την τύχη να αγωνίζεται δίπλα σε αστέρες του αθλήματος ,να τον καθοδηγεί ο μεγαλύτερος προπονητής στην Ευρώπη και όχι μόνο και γενικά να αρπάξει την ευκαιρία απο τα μαλλιά και να γίνει μεγάλος παίκτης.

Η κίνηση αυτη θα έχει πολλά οφέλη ,όπως στον επικοινωνιακό τομέα μιας και μην ξεχνάμε πως ο παίκτης αυτός και καλά...είχε κλείσει απο τον γαύρο. Το μόνο που περιμένουμε είναι η επισημοποίηση και απο κει και πέρα θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε κι απο κοντά..

Σχόλια