15 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΤΟ 5ο!!!





15 χρόνια το περιμέναμε ,κάτι μας χρωστούσε ο θεός ,κάποιους λογαριασμούς έπρεπε να κλείσουμε. Άργησε λίγο αυτη η μέρα αλλά χαλάλι. Σήμερα στο Βερολίνο ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ πέτυχε μια ιστορική νίκη ,που σηματοδοτεί μια νέα εποχή και επιβεβαιώνει την κυριαρχία επι του γαύρου σε όλα τα επίπεδα. Τι στο οακα ,τι στο σεφ ,τι στο ελληνικό ,τι στο βερολίνο ,τι σε οποιαδήποτε έδρα και να παίξουμε το αποτέλεσμα θα είναι ένα και δεν αλλάζει. Και αυτό πρέπει να τα καταλάβανε καλά ,σήμερα όλοι όσοι αμφισβητούσαν εμμέσως πλην σαφώς την κυριαρχία του αυτοκράτορα.

Σε ένα γήπεδο που θύμιζε Λεωφόρο αφού τα 3.000 αδέλφια μας δεν σταμάτησαν λεπτό να ακούγοντε ,διεξήχθη ο σημερινός (ή μάλλον χθεσινός) ημιτελικός που μας έστειλε στον έκτο ευρωπαικό τελικό της ιστορίας μας για να διεκδικήσουμε την 5η κούπα.


Σίγουρα αύριο θα βγουνε πάλι οι γνωστές αντικειμενικές γαυροφυλλάδες ,ο γνωστός αντικειμενικός γαυροσταθμός ,τα γνωστά αντικειμενικά τσιράκια και θα μιλάνε για καθαρή τύχη ,για διαφορά στις λεπτομέρειες ,για απουσία του βασιλόπουλου ,για ιώσεις και πυρετούς του μπουρούση και άλλα τέτοια ωραία. Εμείς όμως ,επειδή μας αρέσει να μιλάμε με γεγονότα και όχι με υποθέσεις και για να προλάβουμε την αυριανή προπαγάνδα...ούτε διαφορά στα σημεία υπάρχει ,ούτε η τύχη καθόρισε το ματς ,ούτε οι απουσίες μετρήσαν. Γιατί η δυναμικότητα μας είναι επίπεδα πιο ψηλά, γιατί το ματς το κρίνανε με τις ηγετικες τους εμφανίσεις οι Σάρας και Πέκοβιτς και γιατί σήμερα στην ουσία παίζαμε χωρίς τους Διαμαντίδη και Νίκολας.

ΑΠΛΩΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΓΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ,ΣΑΣ ΠΗΔΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΟΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ!!


Και αν κάποτε ανεβείτε στην κορυφή (πράγμα που θα αργήσει πολύ να συμβεί) ,τότε θα είναι απο τύχη και μόνο! Γιατί η διαφορά κλάσσης είναι τεράστια και δεν ψαλιδίζεται με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο.

Επειδή στον πάγκο έχουμε τον πρώτο μάγκα που λέγεται ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ,που απο τότε που έχει έρθει μόνο μια φορά του έχετε ξεφύγει και σήμερα έκανε μαθήματα προπονητικής στον αδαή Παναγιώτη Γιαννάκη. Ξάφνιασε τους πάντες και κατέβασε την ομάδα ποντάροντας στα μείων του .Έβαλε την μπάλα στην ρακέτα και δεν πίεσε καθόλου απο την περιφέρεια που είναι το ατού μας. Αποτέλεσμα ; Ο γαύρος να χαθεί και μόλις άρχισε να πιέζει κάτω απο το καλάθι ο Σάρας άρχιζε να εκτελεί.

Μια εμφάνιση -αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι- μέτρια ,που όμως μέτρησε η εμπειρία των παικτών και το θέλω τους. Τι μεγαλύτερη καύλα απο το να τους πηδάει ο ...κόκκινος Σάρας που τον είχαν βαφτίσει άχρηστο;;

Τώρα όμως υπάρχει ο τελικός και μια τσσκα που είναι μαζί με εμάς το αφεντικό της Ευρώπης. Σίγουρα θα χρειαστεί να παίξουμε πιο δυνατά και έξυπνα ώστε να αχρηστέψουμε τα ατού της και συγκεκριμένα τον Σισκάουσκας , ο οποίος έδωσε στον ημιτελικό 28 πόντους και μια τρομερή εμφάνιση.

Είμαστε σίγουροι πως η ομάδα θα κάνει αυτό που πρέπει ,μιας και ο στόχος είναι το Ευρωπαικό και μόνο. Απλώς ο γαύρος προέκυψε στον δρόμο μας...

Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και ελπίζουμε όλοι οι παίκτες μας την Κυριακή το βράδυ στις 21:00 να μπορούν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Έτσι για την ιστορία να δώσουμε και τους πόντους..


Τα δεκάλεπτα: 21-27, 41-43, 63-66, 82-84

κόκκινοι(γκορού της προπονητικής): Παπαλουκάς 9 (1), Τσίλντρες 11, Βούιτσιτς 14, Μπουρούσης 10 (1τρίπ., 7ρ.), Χαλπερίν 4, Γκριρ 18 (3/6δίπ., 2/3τρίπ., 6/7β.), Βουγιούκας, Πρίντεζης 9, Ερτσεγκ 4 (1), Τεόντοσιτς 3 (1), Πάργκο

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς)
: Κέτσμαν, Σπανούλης 18 (4/8δίπ., 2/2τρίπ., 4/4β.), Περπέρογλου 4, Μπατίστ 19, Φώτσης 5 (1), Χατζηβρέττας, Νίκολας, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Πέκοβιτς 20 (7/10δίπ., 6/7β.), Γιασικεβίτσιους 18 (1/4δίπ., 4/6τρίπ., 4/4β., 5ασ.)



ΥΣ: 9ο ευρωπαικό final 4 ,6os ευρωπαικός τελικός ,4 ευρωπαικά πρωταθλήματα ,1 δηπειρωτικό...ποιος είναι ο αυτοκράτορας και θρύλος και ποιος δεύτερος και κομπάρσος;;

ΥΣ2: Τα αυριανά εξώφυλλα θα είναι ιστορικά! Κλάψα ,μιζέρια και δικαιολογίες θα έχουν την τιμητική τους.

ΥΣ3: Το 2002 ΤV magic ,το 2009 ΣΚΑΪ...μεγάλη καύλα να σε μεταδίδουν γαύροι...

ΥΣ4: Ο Παπαλουκάς μάθαμε πως δήλωσε πως στον τελικό θα είναι με την τσσκα..Δεν θα χορταίνεις γαμήσια απο τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ του ελληνικού αθλητισμού..

ΥΣ5: Τσίλντρες; Καλά τον είπαμε; Μεγαλύτερος και απο τον Ντομινίκ,σωστά;;

ΥΣ6: Site tου κ.Χελάκη δήλωσε πριν το ματς πως οι γαύροι θα είναι κατα 500 περισσότεροι απο εμάς. Εκτός του ότι γαύροι δεν ακούστηκαν στο γήπεδο (παρα μόνο στον 1ο ημιτελικό που οι δικοί μας δεν είχαν μπει μέσα) ,εμείς έχουμε να δηλώσουμε πως η eyroleague ανακοίνωσε πως 3.000 ήταν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ και 2.500 γαυροι. Η προπαγάνδα και η ξεφτύλα έχει και τα όρια της...

ΥΣ7: Αγγελόπουλοι φτιάχτε το καλοκαίρι ακόμη πιο δυνατή ομάδα ,ώστε η καύλα να ναι ΑΚΟΜΗ μεγαλύτερη του χρόνου..

ΥΣ8: Απο Δευτέρα θα έχουμε το παραμύθι του σεφ...1999 ,μόνο 10 χρόνια έχουνε περάσει .

ΥΣ9: Τον λένε ΓΙΑΣΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ ,είναι πράσινος και σας γαμάει!!



ΥΣ10: Συγνώμη για τις βωμολοχίες αλλά τους ΓΑΜΗΣΑΜΕ!!

Σχόλια