ΡΕ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ 10 ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΓΕΣ...



Θα ήταν άδικο αν δεν κάναμε έστω και μια μικρή αναφορά στον μεγάλο παίκτη και ηγετική φυσιογνωμία Ιωάννη Μπουρούση. Αυτός ο πολυμορφικός παίκτης χθες έπραξε την φιλοσοφία του σεμνά και ταπεινά και πέρασε άλλο ένα ευχάριστο βράδυ. Είναι αλήθεια πως τον τελευταίο μήνα θα κάνει χρόνια να τον ξεπεράσει .Σίγουρα πάντως η φωτογραφία που μας παρουσιάζει τα 10 πανέμορφα δαχτυλάκια του θα του στιγματήσει την καριέρα. Μιας και απο τίτλους δεν βλέπουμε κάτι στον ορίζοντα..

Πάντως αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ που τον αποθέωνε λίγο πριν την λήξη και του στάθηκε δίπλα. Όχι σαν τους γαύρους που τον περιμέναν με άγριες διαθέσεις στου ρέντη. Εμείς ξέρουμε να εκτιμάμε και να σεβόμαστε την ποιότητα του κάθε παίκτη ,πόσο μάλλον αυτού του σταρ..

Ό,τι ζητήσαμε στην περίπτωση του κ.Γιαννάκη ,απαιτούμε κι εδώ απο τους Αγγελοπουλαίους. Μην κάνουν το λάθος και διώξουν αυτόν τον υπερπαίκτη!! Αυτός και ο προπονητής του είναι οι ατραξιόν της ομάδας και μαζεύουν κόσμο στο γήπεδο. Είναι κρίμα δηλαδή και για την τσέπη τους..


ΥΣ: Σε λίγο έρχεται κουίζ για την χειρονομία του Βερολίνου..

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου