ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΜΕ...



-->
Την περασμένη Δευτέρα συμπληρώσαμε 1 χρόνο από την ιστορική πορεία των 40.000 και πλέον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ που κατέκλυσαν την Αθήνα. Η πιο μαζική πορεία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα (ίσως και σε ευρωπαικά επίπεδα) για αθλητικό γεγονός. Και η μοναδική που …εξαφανίστηκε από όλα τα μμε .

Τα μηνύματα περάστηκαν προς όλες τις κατευθύνσεις και ένα τσουνάμι από εξελίξεις συνέβησαν τις επόμενες ημέρες. Ο λόγος,η αιτία και η αφορμή μια. Η παρουσία της οικογένειας στον Σύλλογο μας ,η παρουσία ανθρώπων που μόνο κακό κάνανε και μικραίνανε τον μεγαλύτερο ελληνικό αθλητικό σωματείο επικύνδινα πολύ.

Έχει περάσει ένας χρόνος και πολλοί θα νομίζουν πως ο κόσμος έχει ξεχάσει ,έχει αποπροσανατολιστεί και έχει βολευτεί με την παρούσα κατάσταση...

ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ!

Επιθυμία και μοναδικός σκοπός του περυσινού συλλαλητηρίου ήταν να φύγουνε οι Βαρδινογιάννηδες. Να φύγουνε και όχι να πουλήσουν ένα ποσοστό των μετοχων τους. Μπήκαν φρέσκα πρόσωπα ,έχουν αλλάξει πολλά ΑΛΛΑ η σαπίλα της συγκεκριμένης οικογένειας υπάρχει ακόμη. Και μην επικεντρονώμαστε στον Τζίγγερ ,αυτός στην τελική είναι ο τελευταίος που φταίει. Μια επιχείρηση του έδωσε ο μπαμπάκας του για να χει με κάτι να παίζει. Αυτό το ξέραμε όλοι από την αρχή ,απλώς συμβιβαστήκαμε γιατί οι καταστάσεις ήταν τότε περίεργες (εποχή Ριζούπολης) .Κανείς δεν είχε την απαίτηση να νιώθει όπως εμείς. Απλά θέλαμε να έχει την ομάδα πρώτη. Όμως με τον πρώτο κιόλας χρόνο δημιούργησε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα ,προσπαθώντας να διχάσει και να μειώσει την δύναμη του κόσμου. Το κατάφερε ως ένα βαθμό αλλά του γύρισε μπούμερανγκ.
ΟΜΩΣ το πρόβλημα στην ουσία ποτέ δεν ήταν ο Τζίγγερ ,τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ο Βαρδής τον είχε ,αυτός έβαλε τον …καπετάνιο και όλους τους μετέπειτα ,αυτός έχει το πάνω χέρι στα πάντα ,αυτός δεν θέλει να πουλήσει την ομάδα. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ του κάνει τεράστια διαφήμιση και του δίνει τεράστια δύναμη. Με τον Σύλλογο έκανε το όνομα και τα τεράστια κέρδη. Αυτός είναι το πρόβλημα μας και κανείς άλλος.

Πούλησε ένα ποσοστό ,έβαλε και άλλους στο μετοχικό κεφάλαιο ,πήγε πισω τον γιο του και άφησε τους άλλους να μαλώνουν σαν τα κοκόρια με μόνο σκοπό να αναλωθούν στα μάτια του κόσμου ώστε την κατάληλη στιγμή να ξαναβγεί κάποιος δικός του στο προσκήνιο.

Αυτό συμβαίνει φέτος και για αυτό δεν πρέπει να αποπροσανατολιζόμαστε και να εστιάζουμε τα προβλήματα σε λάθος άτομα. Τα προβλήματα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ είναι δύο: ο Βαρδής και ο Κόκκαλης. Κανείς τους δεν είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και οι δύο συρρικνώνουν τον Σύλλογο. Όλοι οι υπόλοιποι είναι παράπλευρα προβλήματα ,που πηγάζουν από τους συγκεκριμένους δύο και δεν είναι άμεσα.

Γηπεδικό…η στιγμή που περιμένει χρόνια ο Βαρδής .Σαν γνήσιος επιχειρηματίας θα κάνει τα πάντα ώστε να χτιστεί το γήπεδο και να τα αρπάξει όσο πιο χοντρά και γρήγορα γίνεται. Για αυτό και έχει λυσσάξει ο Τζίγγερ ,για αυτό και κάθε πρόβλημα που θα δημιουργείται θα ξεπερνιέται. Γιατι ο Βαρδής είναι το ίδιο το κράτος ,γιατί αυτά που θέλει τα πετυγχαίνει και δυστιχώς ή ευτυχώς τα συμφέροντα τα δικά μας και τα δικά του ταυτίζοντε. Ευτυχώς γιατί θα χτιστεί το αθλητικό κέντρο του συλλόγου που θα μας δυναμώσει απίστευτα ,δυστιχώς γιατί η κατασκευή του γηπέδου συνεπάγεται και με την παρουσία του για τα επόμενα χρόνια ,αν όχι δεκαετίες.

Το ζητούμενο είναι ο κόσμος να μην ξχάσει για ποιο λόγο βγήκε στους δρόμους ,για ποιο λόγο έχει κλάψει τόσες φορές τα τελευταία χρόνια και ποιος ευθύνεται για όλα τα κακά που συμβαίνουν στον Σύλλογο. Όλος ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ εκπέμπει υγεία ,είναι τυχαίο που μόνο στην μπάλα υπάρχει πρόβλημα;

Εξαιτίας τους οι νέες γενιές δεν γίνονται ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ γιατί δεν γεύονται επιτυχίες

Εξαιτίας τους εκατομμύρια ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ξενερώνουν και γεμίζουν πίκρα και στεναχώρια

Εξαιτίας τους ο γαύρος γίνεται πρώτος μάγκας στο λαοφιλέστερο άθλημα

Εξαιτίας τους είμαστε ανύπαρκτοι στον χώρο των μμε και δεχόμαστε σαν Σύλλογος προπαγάνδα από παντού σε καθημερινή βάση

Εξαιτίας τους δεν υπάρχει ομόνοια και αλλυλεγγύη στον Σύλλογο

Εξαιτίας τους ο κόσμος πραμένει (ευτυχώς πλέον σε χαμηλότερο επίπεδο) διχασμένος τόσα χρόνια

Την 13η Απριλίου ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ έκανε την αρχή και έστειλε τα πρώτα μηνύματα. Υπενθύμισε την δύναμη που έχει και πόσο μεγάλη επιρροή διαθέτει. Δείξαμε ξεκάθαρα και ειρηνικά τις προθέσεις μας ,απαιτήσαμε αλλά ακόμη δεν πετύχαμε.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟ

ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ

ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ,ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ,ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΙΑ ΕΧΘΡΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ 13Η ΑΠΡΙΛΗ

ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ

ΒΑΡΔΗ ΠΟΥΛΑ…

Σχόλια