ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...


Άλλη μια μέρα έμεινε πριν απο τον ιστορικό ημιτελικό με τον γαύρο στο Βερολίνο ,πριν το 9ο final 4 του Παναθηναικού ,πριν την μάχη του για το πέμπτο ευρωπαικό ...

Ο μπασκετικός Παναθηναικός αναμφισβήτητα αποτελεί το πιο πετυχημένο τμήμα του Συλλόγου μας ,καθώς και όλου του ελληνικού αθλητισμού ,με βάση τις εγχώριες αλλά κυρίως τις ευρωπαικές του επιτυχίες. Μιλάμε για την καλύτερη ευρωπαική ομάδα της τελευταίας 15ετίας..

Τελ Αβίβ,Σαραγόσα,Παρίσι,Θεσσαλονίκη,Παρίσι,Μπολώνια,Μόσχα,Αθήνα και τώρα Βερολίνο..
Ένα ταξίδι που μόνο καλές αναμνήσεις έχουμε ,ακόμη και απο τις δυο πρώτες απόπειρες που συνοδεύτηκαν με ήττα-αποκλεισμό απο τον γαύρο. Ακόμη και τότε όσοι βρέθηκαν εκεί αγάπησαν πιο πολύ τον Σύλλογο και πείσμωσαν περισσότερο τους Γιαννακόπουλους να φτιάξουν μια ομάδα που θα κυριαρχεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και θα το σήμα κατατεθέν για όλους τους μεγάλους παίκτες.

Αύριο το βράδυ στις 22:00 ώρα Ελλάδος η ομάδα μας θα έχει ραντεβού με την ιστορία ,ραντεβού με το παρελθόν ,το παρόν και το μέλλον. Καλώς ή κακώς όλοι μας είχαμε απωθημένο μια ρεβανς με τον γαύρο ,να τους πληρώσουμε με το ίδιο ακριβώς νόμισμα. Μόνο που δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον παγματικό μας στόχο και αποπροσανατολιστούμε. Στόχος μας είναι το πέμπτο ευρωπαικό και όχι η νίκη επι του γαύρου. Αυτοί απλώς θα είναι ένας σταθμός πριν τον τελικό ..

Η ομάδα μας διαθέτει 12 παίκτες πρώτης γραμμής ,σούπερσταρ του παγκόσμιου μπάσκετ καθώς και τον πιο πετχημένο ευρωπαίο προπονητή. Θα έχει δίπλα της 2.500 πράσινους τρελούς που θα φωνάζουν κάθε στιγμή ,θα έχει στο πλάι της δύο προέδρους τρελούς για τον Σύλλογο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να μπουν μέσα ,να αποδώσουν αυτο που μπορούν και τότε η νίκη είναι δεδομένη. Ούτε υπερβάσεις χρειάζοντε ,ούτε θαύματα .Αυτά τα θέλουν αυτοί για να μας κοντράρουν. Εμείς αρκεί να πιάσουμε μια νορμάλ απόδοση και η νίκη είναι κλειδωμένη.

Οι γαύροι έχουν κόμπλεξ απέναντι μας ,είναι απο κάτω μας και την Παρασκευή θα έχουμε την ευκαιρία να τους γαμήσουμε ακόμη περισσότερο την ψυχολογία. Είναι οι ιδανικές συνθήκες για να επιστρέψουμε την Κυριακή το ξημέρωμα απο την Αθήνα με το πέμπτο ευρωπαικό τρόπαιο.

Είναι μια ακόμη ευκαιρία να γράψουμε μια ολόχρυση σελίδα στην πλούσια ιστορία του Συλλόγου..

Οι ώρες περνάνε ,το άγχος μεγαλώνει ,η τρέλα δυναμώνει ,το 5ο όλο και πιο κοντά φτάνει..


ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Σχόλια