ΝΙΚΗ ΜΕ 2-0


Νικήσαμε την ξάνθη με 2-0 με γκολ των Σαλπιγγίδη και Γκάμπριελ.
Δεν θέλουμε να γράψουμε τίποτα παραπάνω γιατί ότι παραπάνω κι αν γραφτεί θα είναι μίζερο και δεν γουστάρουμε να μαυρίζουμε τις ψυχές μας.

Ο Τεν Κάτε δήλωσε προχθες αυτα που έπρεπε για τους παίκτες που διαρρέουν πράγματα στον τύπο, φαίνεται πως οι ρουφιάνοι είναι αρκετοί μέσα στην ομάδα. Ελπίζουμε να τα βγάλει πέρα και να μην το φάνε και αυτόν.

Και κατι τελευταίο ,πολλοί που είχαν πάει στο μπάσκετ σηκώθηκαν και έφυγαν με την λήξη του και δεν πήγαν στην μπάλα. Αυτό σημαίνει πολλά ,ο κόσμος του Παναθηναικού δεν κοιμάται και κανείς δεν μπορεί να τον κοροιδέψει.


Όσοι πήγαν...; Χάρα στο κουράγιο τους..


Παναθηναϊκός:

Μάριο Γκαλίνοβιτς, Γιάκουμπ Βαβζίνιακ, Λουκάς Βύντρα, Ροντρίγκες Γκάμπριελ (74' Σωτήρης Νίνης), Μίκαελ Νίλσον, Νίκος Σπυρόπουλος , Μάτε Σιμάο, Γιώργος Καραγκούνης (61' Αντρέας Ιβανσιτς), Μαρσέλο Μάτος (80' Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος), Σίλβα Κλέιτον, Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Ξάνθη:

Μίχαελ Γκσπούρνινγκ, Θανάσης Κωστούλας, Γιάννης Παπαδημητρίου (46' Αμβρόσιος Παπαδόπουλος), Σπύρος Βάλλας, Σταύρος Τζιωρτζόπουλος, Τόμας Αμπραχαμ (71' Ντόριβαλ Ντορίβα), Ντιέγκο Κιντάνα, Ντελγκάδο Ζουέλα, Μάουρο Πόι, Δημήτρης Σουάνης, Χάρης Παππάς (46' Λίμπορ Ντόσεκ)

Σχόλια